ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόλιν Φάρελ: Ήμουν τόσο μεθυσμένος σε γύρισμα που χρειάστηκα 56 φορές για να πω σωστά μια ατάκα

Κόλιν Φάρελ: Ήμουν τόσο μεθυσμένος σε γύρισμα που χρειάστηκα 56 φορές για να πω σωστά μια ατάκα

Ο σταρ του Χόλιγουντ Κόλιν Φάρελ αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη βρετανική Mirror πως στα γυρίσματα της ταινίας «Minority Report» με τον Τομ Κρουζ, ήταν τόσο... τύφλα που χρειάστηκε να γυρίσουν 56 φορές μια σκηνή επειδή δεν μπορούσε να πει σωστά μια ατάκα!  

Όπως περιγράφει, είχε βγει έξω για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά του, ωστόσο η εταιρεία παραγωγής δεν του έδωσε άδεια την επόμενη μέρα. Έτσι αναγκάστηκε να πάει για γύρισμα «τύφλα» στο μεθύσι και με μηδέν ώρες ύπνου.

Μετά από 18 χρόνια, ο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχει ξεχάσει ότι προσπαθώντας να πει τη φράση «I'm sure you've grasped the fundamental paradoxical pre-crime methodology» μπερδευόταν και ξεκινούσε από την αρχή. Όπως λέει ο Φάρελ, «η αδελφή μου που ήταν παρούσα, τελικά υποχρεώθηκε να φύγει μετά από 56 λήψεις»!

Σημειώνεται ότι ο Φάρελ έχει παραδεχθεί δημοσίως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό, ενώ για πρώτη φορά το 2005 ζήτησε βοήθεια μετά την ταινία «Miami Vice». Μάλιστα το αλκοόλ «μπήκε» στη ζωή του από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ