ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Μομόα: Τα 'βαλε με ψαράδες που έκοψαν την ουρά καρχαρία για πλάκα

Τζέισον Μομόα: Τα 'βαλε με ψαράδες που έκοψαν την ουρά καρχαρία για πλάκα
Chris Pizzello/Invision/AP

Ένα αδιανόητα σκληρό βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Διαδίκτυο, με δύο νεαρούς Ισλανδούς ψαράδες να κόβουν για πλάκα την ουρά ενός καρχαρία και να τον ξαναπετάνε στη θάλασσα φωνάζοντας «για προσπάθησε να κολυμπήσεις τώρα, αλήτη».

Το συγκεκριμένο είδος ψαριού ονομάζεται Καρχαρίας της Γροιλανδίας (επιστημονική ονομασία: Σομνόσιος ο μικροκέφαλος), δεν επιτίθεται σε ανθρώπους και μπορεί να ζήσει έως και 400 χρόνια.

Το βίντεο με τους δύο ψαράδες έγινε viral και τώρα οι δράστες θα έρθουν αντιμέτωποι με ποινικές διώξεις. Μάλιστα, μετά τις αντιδράσεις, το βίντεο κατέβηκε από το internet.

Εκτός από τις ποινικές διώξεις, οι δύο ψαράδες έχουν να αντιμετωπίσουν και την οργή του κινηματογραφικού Aquaman και τηλεοπτικού Καλ Ντρόγκο, Τζέισον Μομόα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο μεγαλόσωμος ηθοποιός, εκφράζει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο το θυμό του για την πράξη των δύο ψαράδων...

https://www.instagram.com/p/ByOOuOYAd0k

«Εδώ είστε λοιπόν... είναι κρίμα να βλέπει κανείς ότι είστε πιθανότατα καλοί άνθρωποι, φίλοι, πατεράδες, οικογενειάρχες, αλλά πήγατε και κάνατε αυτό το γαμ... πράγμα. Η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα, δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου κάτι τόσο σκληρό. Το γέλιο σας με εξοργίζει, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό σε άνθρωπο τόσο πολύ όσο όταν άκουσα το γέλιο σας και αυτά που είπατε. Αυτό θα σας αλλάξει και προσεύχομαι να βρείτε λύτρωση. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αυτό που κάνατε εσείς ήταν καθαρά διαβολικό. Θα πάθετε ό,τι και ο καρχαρίας. Άντε γαμ...».

Λογικά οι δύο ψαράδες εύχονται τώρα να μην βρεθούν στο δρόμο του Aquaman...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ