ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με κόκκινο φόρεμα από το σχεδιαστή της Μέγκαν Μαρκλ

Μελάνια Τραμπ: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με κόκκινο φόρεμα από το σχεδιαστή της Μέγκαν Μαρκλ
AP Photo/Alex Brandon

Η Μελάνια Τραμπ είναι η απόλυτη ατραξιόν στην επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου -και συζύγου της- Ντόναλντ Τραμπ στη Μεγάλη Βρετανία. Για μια ακόμη φορά έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση με μια κατακόκκινη Givenchy τουαλέτα που θύμιζε πολύ στο στιλ της Μέγκαν Μαρκλ και όχι τυχαία...

Η 49χρονη Μελάνια Τραμπ με το σύζυγό της παρέθεσαν δείπνο στον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα στην κατοικία του Αμερικανού πρόξενου στο Γουίνφιλντ, η οποία διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο ιδιωτικό κήπο στο Λονδίνο μετά το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Μελάνια Τραμπ, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ με το λευκό ταγέρ που θύμισε σε πολλούς την Όντρεϊ Χέπμπουρν, αλλά και το λευκό φόρεμα Dior που φόρεσε στο επίσημο δείπνο της Ελισάβετ, έκανε άλλη μια εμφάνιση για εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού.

AP 19155714590437

(AP Photo/Alex Brandon)

Θέλοντας να εντυπωσιάσει και έχοντας δει πόσο είχε ξετρελαθεί ο κόσμος με το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ, απευθύνθηκε στην ίδια σχεδιάστρια του οίκου Givenchy, την Κλερ Γουάιτ Κέλερ, η οποία της έραψε μια κατακόκκινη, μακριά τουαλέτα αξίας 7.124 δολαρίων.

AP 18139451383856

(Jane Barlow/pool photo via AP)

Έχει μαγέψει τους Βρετανούς

Η Μελάνια συνδύασε το φόρεμα με ελάχιστα αξεσουάρ και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά της ήταν σε κυματιστές, χαλαρές μπούκλες. Το κόκκινο βαμβακερό φόρεμα περιελάμβανε ένα κεντημένο μπούστο με χάντρες στην ίδια απόχρωση, ενσωματωμένη κάπα και μακριά μανίκια με άνοιγμα στο μπροστινό μέρος και μια σατέν λεπτομέρεια στο τελείωμα του φορέματος.

Η Μελάνια ξεχώριζε με την επιβλητική και εντυπωσιακή παρουσία της ποζάροντας δίπλα στον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης και έδειχνε χαλαρή και άνετη. Η Καμίλα, από την άλλη, έμεινε πιστή στο λευκό χρώμα, όπως είχε κάνει και στο επίσημο δείπνο της βασίλισσας Ελισάβετ με τους 170 καλεσμένους, με μια λευκή τουαλέτα της αγαπημένης της σχεδιάστριας Fiona Clare.

AP 19155719267414

(AP Photo/Alex Brandon)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ