ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει «ναι» σε γυμνή φωτογράφιση και σε ένα reunion για τα «Φιλαράκια»

Η Τζένιφερ Άνιστον λέει «ναι» σε γυμνή φωτογράφιση και σε ένα reunion για τα «Φιλαράκια»
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Καλεσμένη της Έλεν Ντε Τζένερις ήταν η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον η οποία αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά «Φιλαράκια» αλλά και στην ημίγυμνη φωτογράφιση που έκανε για το Harper's Bazaar. 

«Θα συμφωνούσες με ένα reunion για τα Φιλαράκια;» την ρώτησε η παρουσιάστρια με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών της σειράς με την Άνιστον να απαντά «ναι».

«Γιατί όχι; Το έχω ξαναπεί, θα το έκανα άνετα. Τα κορίτσια επίσης θα το έκαναν αλλά και τα αγόρια. Είμαι σίγουρη. Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και να κανείς δεν δεχόταν, θα το έκανα μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλεν Ντε Τζένερις την ρώτησε επίσης για την πρόσφατη ημίγυμνη φωτογράφιση που έκανε στο Harper's Bazaar.

«Δεν ντρέπομαι. Κανείς δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Πιστεύω πως τα σώματά μας είναι πανέμορφα, πως πρέπει να τα χαιρόμαστε και να νιώθουμε άνετα, όποια ηλικία και να έχουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ντροπή ή αμηχανία σχετικά. Εξάλλου καλύπτω το στήθος μου. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι προσβλητικό εκτός και αν κάποιος θεωρεί προσβλητικά τα ίδια τα στήθη», απάντησε η ηθοποιός, η οποία παρά τα 50 της χρόνια, δεν έχει αλλάξει πολύ από την εποχή που έπαιζε την Ρέιτσελ.

https://www.instagram.com/p/ByTtZsMh6to

ΔΗΜΟΦΙΛΗ