ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολίν Ντικριέ: Η κόρη της Στεφανί του Μονακό είναι 25 χρονών και εξίσου ατίθαση με τη μαμά της

Πολίν Ντικριέ: Η κόρη της Στεφανί του Μονακό είναι 25 χρονών και εξίσου ατίθαση με τη μαμά της

Καρπός της σχέσης της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό με τον Ντάνιελ Ντικριέ, η Πολίν μοιάζει πολύ στη μητέρα της. Και όχι μόνο στην εμφάνιση.

Η Σαρλότ Κασιράγκι παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της, Ντιμίτρι Ράσαμ, σε μια πολιτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, φυσικά, σε μια αίθουσα του Παλατιού των Γκριμάλντι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να μη βρίσκεται και η εξαδέλφη της Σαρλότ, η Πολίν Ντικριέ, 16η στη σειρά διαδοχής του θρόνου των Μονεγάσκων.

Η μελαχρινή νεαρή έχει μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της. Με εκφραστικά πράσινα μάτια και πολύ ιδιαίτερο στιλ μοναδικό, έχει αφοσιωθεί στη μόδα και την κολύμβηση.

AP 19023640282519

Δεξιά, ο Αλβέρτος του Μονακό. Δίπλα του η Πολίν, η Στεφανί και ο γιος της, Λουί Ντικριέ, με την αρραβωνιαστικά του, Μαρί Σεβαλιέ. (YANN COATSALIOU / AFP)

Η 25χρονη Πολίν σπούδασε σχέδιο μόδας στο Parsons Design School στη Νέα Υόρκη και όπως λέει η ίδια πιστώνει στους γονείς αυτό που είναι σήμερα. Η Στεφανί και ο σύντροφός της Ντανιέλ Ντικριέ χώρισαν το 1996, αλλά η κόρη τους μιλάει για εκείνους με περηφάνια: «Ο πατέρας και η μητέρα μου και οι δυο μαζί με έκαναν τη γυναίκα που είμαι. Η μητέρα μου με επηρέασε πολύ στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. Είμαστε ίδιες».

Η Πολίν προσθέτει ότι η μητέρα της ήταν πάντα υποστηρικτική και της επέτρεπε να εκφράζεται σε όλη την πορεία της μέχρι τώρα ζωής της: «Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπα τι πρέπει να κάνω. Δεν μου είπαν ποτέ ντύσου έτσι ή ντύσου αλλιώς. Πάντα μου επέτρεπαν να κάνω πράγματα που ταίριαζαν στην προσωπικότητά μου. Πάντα ήμουν λόγο ροκ».

Όπως και η μαμά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ