ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Beyonce σκοτώνει μ' ένα βλέμμα τη γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει στον Jay Z

Η Beyonce σκοτώνει μ' ένα βλέμμα τη γυναίκα που τόλμησε να μιλήσει στον Jay Z
AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Κανείς -και κυρίως καμία- δεν μιλάει στο σύζυγο της Queen B χωρίς την άδειά της. Αλλιώς, ποιος είδε τη Beyonce και δεν τη φοβήθηκε... 

Η Beyonce απέδειξε με ένα βλέμμα, ότι κανείς δεν μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγό της, Jay Z, όχι χωρίς την άδειά της πάντως. Το διάσημο ζευγάρι είχε πάει να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ στο NBA, μεταξύ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και των Τορόντο Ράπτορς στην Oracle Arena στο Όκλαντ.

Κάποια στιγμή, η Νικόλ Κούραν, της οποίας ο σύζυγος είναι ο ιδιοκτήτης των Γουόριορς, άρχισε να συζητάει με τον Jay Z και όταν έσκυψε πάνω από τη Beyonce για να συνεχίσει την συζήτηση, το χαμόγελο της τραγουδίστριας εξαφανίστηκε και χάρισε στη Νικόλ, ένα από τα πιο παγωμένα βλέμματα που έχουμε δει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/ByXYhx5lEXo

Τη στιγμή κατέγραψε κάμερα και από τότε έχει γίνει viral με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν το γεγονός. Η άτυχη Νικόλ, αισθάνθηκε ότι έπρεπε να πάρει θέση: «Ακούστε, αγαπώ την Queen B και τη σέβομαι. Μίλησα στο σύζυγό της δύο φορές εκείνο το βράδυ. Πρώτα για να τον ρωτήσω τι θα πιουν αφού ήταν οι καλεσμένοι μας και μετά να του εξηγήσω γιατί έδωσα ένα τριαντάφυλλο από φαν στη γυναίκα του. Το έχετε παρεξηγήσει τελείως. Είμαι μια ευτυχισμένη παντρεμένη γυναίκα», σχολίασε σε μια φωτογραφία από εκείνη την βραδιά.

Το ίδιο και η Beyonce, όπως φαίνεται. Και σκοπεύει να παραμείνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ