ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το Twitter κράζει ανελέητα τη Μελάνια: «Πού νομίζεις ότι είσαι; Στις Κάννες;»

Το Twitter κράζει ανελέητα τη Μελάνια: «Πού νομίζεις ότι είσαι; Στις Κάννες;»
Ian Langsdon/POOL via AP

Η επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο ολοκληρώθηκε και παρ΄όλο που η Μελάνια Τραμπ άφησε γενικώς τις καλύτερες εντυπώσεις για τις στιλιστικές επιλογές της, στο τέλος τα έκανε θάλασσα.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποθεώθηκε από τα βρετανικά και τα διεθνή ΜΜΕ για το άψογο στιλ της σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης. Το λευκό φόρεμα Dior αλά Τζάκι Κένεντι στο δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του συζύγου της, Ντόναλντ Τραμπ, η βασίλισσα Ελισάβετ, θα μείνει αξέχαστο, όπως και το κόκκινο που έβαλε μια μέρα αργότερα.

Όμως, η Μελάνια Τραμπ υπέπεσε σε ένα στιλιστικό παράπτωμα κατά την διάρκεια του εορτασμού για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία. Η 49χρονη Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε μαζί με τη Μπριζίτ Μακρόν, συνοδεύοντας τους συζύγους τους στην τελετή για να τιμήσουν τους βετεράνους της D Day. Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μαύρο παλτό με μαύρες γόβες και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

AP 19157491929001

(Ian Langsdon/POOL via AP)

Και ήταν αυτά ακριβώς τα γυαλια που εξόργισαν τους χρήστες του Twitter και τους έκαναν να την επικρίνουν για «ασέβεια», λέγοντας πως ήταν αγενές από την πλευρά της να μην βγάλει καθόλου τα γυαλιά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ένας χρήστης έγραψε: «Η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου. Δεν αρμόζει σε αυτές τις τελετές» με έναν άλλο να προσθέτει: «Γιατί η Μελάνια φοράει γυαλιά ηλίου; Πόσο ασεβές. Η γυναίκα αυτή δεν έχει καθόλου τρόπους». Ένας άλλος σχολίασε: «Η Μελάνια δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει τα γυαλιά ηλίου στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου».

AP 19157449430384

(Ian Langsdon/POOL via AP)

Πολλοί χρήστες είπαν ότι μάλλον η Μελάνια Τραμπ μπέρδεψε τις εκδηλώσεις και θεώρησε πως βρίσκεται στις Κάννες.
«Η Μελάνια πιστεύει ότι είναι στις Κάννες με αυτά τα γυαλιά ηλίου», έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε: «Βγάλε τα γυαλιά τύπου Τζάκι Κένεντι στη Νορμανδία. Να δείχνεις σεβασμό, δεν είσαι σε επίδειξη μόδας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ