ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντλεϊ Κούπερ - Ιρίνα Σάικ: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Μπράντλεϊ Κούπερ - Ιρίνα Σάικ: Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Είναι οριστικό: Ο Μπράντλει Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ δεν είναι πλέον ζευγάρι. Οι φήμες οργίαζαν εδώ και πολύ καιρό, ενώ χθες, είχε γίνει γνωστό ότι η Ιρίνα τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι τους στο Λος Άντζελες, αφού η σχέση τους δεν τράβαγε άλλο.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαίωσε στο CNNi πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Η σχέση τους κρεμόταν από μια κλωστή, σύμφωνα με μια δεύτερη πηγή που είχε συνεργαστεί με τον Κούπερ και γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

«Εκείνος έχει επικεντρωθεί στο να γίνει καλύτερος άνθρωπος και στην καριέρα του και δεν θέλει να αποσπάται η προσοχή του», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Όταν κάνει έναν ρόλο, μένει στον χαρακτήρα, τουλάχιστον μερικώς, καθ’όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ιρίνα Σάικ εγκατέλειψε το 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι τους στη γειτονιά Πασίφικ Παλισέιντς του Λος Άντζελες, καθώς η σχέση της με τον Κούπερ πάει από το κακό στο χειρότερο. Πηγή δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η κατάσταση είναι παγωμένη μεταξύ τους. Δεν είναι καλά εδώ και μερικούς μήνες και η Ιρίνα αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να μετακομίσει στο δικό της σπίτι. Δεν φαίνεται να υπάρχει πολύς χρόνος γι’ αυτούς».

Πηγή, μιλώντας στην Page Six, υποστήριξε πως ο μοναδικός λόγος για να είναι μαζί είναι η κόρη τους. «Εξαιτίας της κόρης τους προσπαθούν. Κανείς δεν είναι χαρούμενος. Η σχέση τους κρέμεται από μία κλωστή. Φυσικά, πίσω από τη διάλυση του ζευγαριού, οι «κακές» γλώσσες βλέπουν τη Lady Gaga, κάτι όμως που δεν φαίνεται να ισχύει .

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, όλος ο κόσμος έγινε μάρτυρας του τρυφερού ντουέτου της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή και χάρισαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές των βραβείων. Ο ένας δίπλα στον άλλο ερμήνευσαν το τραγούδι Shallow, ανταλλάσσοντας βλέμματα γεμάτα νόημα, κάνοντας τα δημοσιεύματα και τα σχόλια να πάρουν «φωτιά», μιλώντας για έναν κρυφό έρωτα.

AP 19056152065457

(Chris Pizzello/Invision/AP)

Οι δύο τους διέψευσαν. Και η ίδια η Ιρίνα Σάικ διέψευσε, άλλο που σταμάτησε να ακολουθεί τη Gaga στο Instagram. To θέμα, πάντως, και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν είναι καμία Lady Gaga, αλλά το γεγονός ότι πολύ απλά η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ βαρέθηκαν ο ένας τον άλλον.

Αυτός δεν βγαίνει, δεν πίνει, δεν κάνει τίποτα εκτός από το να δουλεύει και να κάνει διαλογισμό, αυτή ταξιδεύει και παρτάρει σε όλο τον πλανήτη, τα κοινά τους είναι πλέον ελάχιστα, το εξής ένα, το παιδί τους.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν αυτή στα Όσκαρ, πάντως, κάτι που δείχνει να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα και κάνει πολύ κόσμο χαρούμενο, όχι ότι ο μέσος άντρας έχει βλέψεις να είναι ο επόμενος συνοδός της Ιρίνα βέβαια, αλλά όταν κυκλοφορεί ελεύθερη ποτέ δεν ξέρεις...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ