ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τραμπ έφυγε, η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε: Η πρώτη εμφάνιση της μετά τη γέννα

Ο Τραμπ έφυγε, η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε: Η πρώτη εμφάνιση της μετά τη γέννα
AP Photo/Frank Augstein

Με το που έληξε η επίσημη επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, επέστρεψε στα κοινά η Μέγκαν Μαρκλ, κάτι που με κάποιον τρόπο επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δεν ήθελε με τίποτα να τον συναντήσει. 

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, του Άρτσι, καθώς είχε λάβει άδεια μητρότητας και μπορούσε να απέχει από τα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κάτι που αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για να μην συναντήσει τον Ντόναλντ Τράμπ.

Ωστόσο, παρ' ότι η άδεια είναι ακόμα σε ισχύ, η Μέγκαν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, για την ετήσια ανοιξιάτικη παρέλαση με την οποία γιορτάζει τα επίσημα γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ.

Το βασιλικό ζευγάρι έφτασε στην τελετή με άμαξα, μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμήλα και την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ. Η Μέγκαν, εντυπωσίασε με το μαύρο φόρεμά της, δημιουργία της Κλερ Γουάιτ Κέλερ και το καπέλο από τον Νόελ Στιούαρτ. Φαινόταν χαρούμενη και ξεκούραστη ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρισκόταν συνέχεια στο πλευρό της.

Η δούκισσα είχε αρνηθεί να συναντηθεί με τον Τραμπ κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσημης επίσκεψης στο Λονδίνο καθώς διαφωνεί μαζί του σε πολλά θέματα από πολύ πριν παντρευτεί τον Χάρι. Τον θεωρεί μισογύνη και την πολιτική του διχαστική. Στις προεδρικές εκλογές του 2016 μάλιστα υποστήριζε τη Χίλαρι Κλίντον. Δεν θα μπορούσε όμως να χάσει τα γενέθλια της βασίλισσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ