ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ιρίνα Σάικ: Πού βρέθηκε μετά το χωρισμό από τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Ιρίνα Σάικ: Πού βρέθηκε μετά το χωρισμό από τον Μπράντλεϊ Κούπερ
Evan Agostini/Invision/AP

Λογικά, όταν χωρίζεις μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, είσαι κάπως στενοχωρημένος. Η Ιρίνα Σάικ δεν φαίνεται να το έχει πάρει πολύ βαριά πάντως, που τελείωσε η σχέση της με το Μπράντλεϊ Κουπερ, και λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση της είδησης συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε πάντα: Να είναι πανέμορφη και να φωτογραφίζεται ανά την υφήλιο.  

Την περασμένη Πέμπτη τα νέα για τονχωρισμό ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ έκαναν το γύρο του διαδικτύου και φωτογραφίες με την Ιρίνα Σάικ να μετακομίζει από το σπίτι στο οποίο ζούσε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ επιβεβαίωσαν τις σχετικές φήμες.

Η Ιρίνα Σάικ και ο διάσημος ηθοποιός χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης και πλέον προσπαθούν να δουν «πώς θα μοιράσουν την επιμέλεια της κόρης τους Λία Ντε Σέιν, η οποία γεννήθηκε το 2017».

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση του Κούπερ στο πλευρό της Lady Gaga στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, με τα βλέμματα που αντάλλασσαν επί σκηνής να κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο, την ώρα που η Ιρίνα Σάικ τους παρακολουθούσε φαινομενικά ατάραχη.

Το 33χρονο μοντέλο, αφού μάζεψε τα πράγματά της από την έπαυλη του Μπράντλεϊ Κούπερ, αποφάσισε να συνδυάσει διακοπές και εργασία, ταξιδεύοντας στην Ισλανδία προκειμένου να φωτογραφηθεί για την ιταλική μάρκα Falconeri.

https://www.instagram.com/p/BydO89qnyfw

Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιρίνα Σάικ κάθεται στην άκρη ενός βράχου χαμογελώντας στο φακό, ενώ στο φόντο εικονίζονται παγετώνες. Το διάσημο μοντέλο όμως, αψηφώντας το κρύο και λόγω της φωτογράφησης, φορά ένα πολύ κοντό γκρι φόρεμα που αποκαλύπτει τα πανύψηλα πόδια της και ένα ζευγάρι κάλτσες στην ίδια απόχρωση.

Πριν από λίγες ημέρες, κι ενώ οι φήμες φούντωναν για χωρισμό, μια πηγή είχε δηλώσει στο περιοδικό People πως η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έμεναν εδώ και λίγο καιρό χωριστά. «Η Ιρίνα δεν επικεντρώνεται στο κομμάτι της διασημότητας ή της φήμες – θέλει μόνο να προστατεύσει την οικογένειά της», είχε πει η πηγή. «Ο Μπράντλεϊ είναι πολύ απορροφημένος από την δουλειά του και προσπαθεί να επωφεληθεί από κάθε επαγγελματική ευκαιρία αυτή την περίοδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ