Το περασμένο Σάββατο, η Μέγκαν Μάρκλ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τη γέννηση του μωρού της, του Άρτσι. Η ίδια φαινόταν ευτυχισμένη, όπως είναι και το πολύ λογικό. Κι όμως, πολλοί χρήστες στο twitter παρέκαμψαν την πρόσφατη εγκυμοσύνη της και με πολύ άκομψο τρόπο σχολίασαν τα περιττά κιλά της.  

Η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσε το παρών στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ και των επίσημων γενεθλίων της. Την εκδήλωση Trooping The Colour, όπου συμμετείχαν 1.400 στρατιώτες και 400 μουσικοί, παρακολούθησαν επίσης χιλιάδες θεατές, προκειμένου να δουν από κοντά τη βασιλική οικογένεια.

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ εμφανίστηκαν η ίδια η Ελισάβετ, αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά – η πρώτη εμφάνιση σε αυτή την εκδήλωση του πρίγκιπα Λούις, που έγινε ενός έτους πριν από λίγο καιρό.

AP 19159456530779

@AP Photo/Frank Augstein

Η Μέγκαν Μάρκλ η οποία γέννησε μόλις πριν από περίπου ένα μήνα, δεν έχει χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, όπως είναι απόλυτα φυσικό, όμως αυτό για κάποιους αποτέλεσε αφορμή να βγάλουν χολή

Μερικά από τα σχόλια ήταν πραγματικά άθλια:

* Φορώντας μαύρα πιστεύεις ότι φαίνεσαι πιο αδύνατη. Κρίνοντας από τα πρησμένα μάτια της και το πρησμένο πρόσωπό της, πρέπει να είναι χοντρή και στο σώμα της. Προσπάθησε να κρύψει το άσχημο σώμα της.
* Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος βρίσκει την Μέγκαν Μαρκλ ελκυστική. Τόσα πολλά σημάδια, άσχημη μύτη αδύνατα πόδια και και μια αίσθηση της μόδας αντίστοιχη με ενός τυφλού γουρουνιού. Προσθέστε τον εμμονικό της ναρκισσισμό και έχετε μια ανακατώστρα. Φτωχέ Χάρι. Πρέπει να είναι σε απόγνωση.
* Αν δεν επιστρέψει στα προηγούμενα κιλά της μέχρι την βάφτιση του Αρτσι, τότε κάτι συμβαίνει με αυτή.

Δεν έλλειψαν, βέβαια, κι εκείνοι που επαίνεσαν τη Μέγκαν Μαρκλ για την επιλογή της όχι μόνο να εμφανιστεί το Σάββατο έχοντας ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και για την επιλογή της να εμφανιστεί δύο ημέρες μετά τη γέννα χωρίς να κρύβει την κοιλιά της. Μια εικόνα που δείχνει αυτοπεποίθηση, δυνατό χαρακτήρα και δεν κρύβει εμμονές με την εικόνα της τελειότητας που καταλαμβάνει κάποιες γυναίκες και τις οδηγεί συχνά στην κατάθλιψη.

Διαβάστε επίσης