ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη στα 50 της για τη Vogue

Ναόμι Κάμπελ: Φωτογραφίζεται ολόγυμνη στα 50 της για τη Vogue
Charles Sykes/Invision/AP

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue και παραδέχθηκε πως κάποτε ένιωθε πολύ αμήχανα με το σώμα της. Προφανώς όχι πια... 

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιουλίου της βρετανικής Vogue, ποζάροντας μεταξύ άλλων γυμνή σε έρημο στην Κένυα. Το 49χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε στο λογαριασμό της εικόνες από τη φωτογράφιση, σε μία από τις οποίες ποζάρει ολόγυμνη στην έρημο, με την πλάτη της γυρισμένη προς το φακό, φορώντας μόνο μια λεπτή, χρυσή αλυσίδα στη μέση της.

https://www.instagram.com/p/Byp-izsnUuc

Η Ναόμι κυριαρχεί στη βιομηχανία του μόντελινγκ από τη δεκαετία του 1980, όμως η ίδια παραδέχθηκε ότι μέχρι πρότινος δεν ένιωθε καθόλου άνετα με το σώμα της, αντιθέτως αισθανόταν πολύ αμήχανα. Όπως εξηγεί στο περιοδικό, ανέκαθεν πάλευε με θέματα αυτοπεποίθησης, ειδικά όταν της ζητούσαν να ποζάρει με προκλητικά σύνολα στις φωτογραφίσεις. «Κάθε φορά που έκανα φωτογραφίσεις με εσώρουχα, ένιωθα απίστευτη ανασφάλεια. Ακόμη και στην καθημερινότητά μου, αν περπατούσα στον δρόμο φορώντας κάποιο στενό τζιν παντελόνι ή κολάν, πάντα φρόντιζα να δένω κάτι σαν μπουφάν γύρω από την μέση μου ώστε να μην νιώθω εκτεθειμένη...», λέει στη συνέντευξή της η Ναόμι Κάμπελ.

https://www.instagram.com/p/BylCoe4nZ7J

«Μου πήρε πολύ καιρό να νιώσω καλά με το σώμα μου - είναι κάτι που σου έρχεται μεγαλώνοντας και εμένα μου συνέβη μόλις τα τελευταία λίγα χρόνια», συνεχίζει και εξηγεί ότι τώρα που είναι μεγαλύτερη, έχει μάθει να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. «Γνωρίζω τα όριά μου, ξέρω πότε πρέπει να κάνω διάλειμμα. Έχω μάθει να μην νιώθω ενοχές όταν μένω στο κρεβάτι, έχοντας περάσει πριν αρκετές εβδομάδες δουλεύοντας. Πλέον ξέρω πώς να ξαπλώνω στην παραλία και να απλώς να αφήνω την ημέρα να περνάει», καταλήγει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/BykuApdnXF5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ