ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix: Aυξάνει από σήμερα τις τιμές στην Ελλάδα

Netflix: Aυξάνει από σήμερα τις τιμές στην Ελλάδα

Νέες τιμές ισχύουν από σήμερα Πέμπτη (20/06) για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix.

Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε πως προχωρά σε αύξηση τιμών σε κάποιες χώρες, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ), μία εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα.

Η αύξηση δεν αφορά το βασικό προσφερόμενο πακέτο, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία σχετίζεται με την παράλληλη αύξηση της παραγωγής σειρών και ταινιών, αλλά και με τη συνολικότερη βελτίωση του περιεχομένου παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι η τιμή του κόστους της συνδρομής αυξήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ, με το Netflix να παραμένει ωστόσο φθηνότερο από τους ανταγωνιστές του, HBO Now και Hulu.

Αναλυτικά οι αυξήσεις στην Ελλάδα:

Η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ. Το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99, ενώ το premium πακέτο θα αυξηθεί στα 13,99 από 11,99.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα. Τα υπάρχοντα μέλη θα ενημερωθούν με e-mail καθώς και μέσα από την εφαρμογή του Netflix πριν οι νέες τιμές εφαρμοστούν σε αυτούς.

Στις χώρες που γίνονται οι αλλαγές δεν περιλαμβάνονται το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Αυστρία και το Λίχτενσταϊν, καθώς σε αυτά τα κράτη οι τιμές αυξήθηκαν πρόσφατα για τα standard και premium πακέτα αλλά παρέμειναν οι ίδιες για το βασικό πακέτο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στα τρία παρεχόμενα προγράμματα παραμένουν ως έχουν οι επιλογές σχετικά με τις οθόνες που μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο χρήστης για ταυτόχρονη θέαση. Δηλαδή μία οθόνη για το Basic Streaming (SD), 2 οθόνες για το Standard Streaming (HD) και 4 για το Premium Streaming (HD+Ultra HD).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ