ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κιάνου Ριβς κάνει κάτι μοναδικό όταν αγκαλιάζει τις γυναίκες και «τρελαίνει» το Διαδίκτυο

Ο Κιάνου Ριβς κάνει κάτι μοναδικό όταν αγκαλιάζει τις γυναίκες και «τρελαίνει» το Διαδίκτυο

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από σούπερσταρ του Χόλιγουντ θεωρείται πλέον και ειδικός στις φωτογραφίσεις με γυναίκες χωρίς να τις… αγγίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του, αλλά προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, αντί να ακουμπά τη μέση ή την πλάτη τους.

Στις 9 Ιουνίου χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών (gallery) με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί, παρατηρώντας ότι ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick» στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.

«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo era και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του εκεί όπου δεν είναι η θέση του», σχολιάζει δημοσίευμα του Zeit Magazin.

«Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

Πολλοί είναι έτσι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: «Ένας πραγματικός κύριος» έγραψε ένας χρήστης στο Facebook.

Άλλοι αναφέρουν, δε, ότι είναι απλώς ευγενικός.

Από την άλλη, μια χρήστης σχολίασε ότι ο Κιάνου Ριβς δεν ακουμπά τους άλλους γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά τους και ότι δεν πρόκειται για αντίδραση στο κίνημα #MeToo.

«Ο Κιάνου έχει την απίθανη δύναμη να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγκαλιάζεσαι, χωρίς να σε αγγίζουν» συμπλήρωσε ένας άλλος χρήστης.

Κάποιοι άλλοι ωστόσο δημοσίευσαν φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» στις οποίες η Χάλι Μπέρι του κρατά του μπράτσο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ