ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ και το πρώτο teaser του «James Bond 25»

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ και το πρώτο teaser του «James Bond 25»
IMDB

Η «καταραμένη» 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ είναι σαν να μην θέλει να γυριστεί. Τραυματισμοί, εκρήξεις, τσακωμοί, τα πάντα έχουν συμβεί του τελευταίους μήνες και τα γυρίσματα όλο σταματάνε. Ο Μποντ όμως δεν είναι τυχαία αυτός που είναι και θα γυριστεί ο κόσμος να χαλάσει... 

Ένα teaser της πολυαναμενόμενης ταινίας με τον προσωρινό τίτλο «James Bond 25» αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό «Bond» στο Twitter -προφανώς με στόχο να καθησυχάσει τους φαν μετά τα όσα έχουν συμβεί στα γυρίσματα της νέας ταινίας. Πρωταγωνιστής είναι, φυσικά, ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος υποδύεται τον θρυλικό πράκτορα 007. Ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά από λευκό φόντο, φορώντας το γνωστό κοστούμι και άσπρο πουκάμισο στην κλασσική σκηνή των τίτλων αρχής των ταινιών Bond να πυροβολεί.

«Νέα εβδομάδα, νέο ξεκίνημα» λέει η λεζάντα του βίντεο για την ταινία, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς γυρίζεται με καθυστερήσεις και προβλήματα. Τον περασμένο μήνα, ο Ντάνιελ Κρεγκ τραυματίστηκε στον αστράγαλο στη διάρκεια των γυρισμάτων μίας σκηνής δράσης στη Τζαμάικα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Στις αρχές Ιουνίου έγινε γνωστό ότι ένα μέλος του κινηματογραφικού συνεργείου τραυματίστηκε στα γυρίσματα, κατά τη διάρκεια ελεγχόμενης έκρηξης στο πλατό.

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες στο Instagram μια φωτογραφία του Ντάνιελ Κρεγκ να γυμνάζεται, καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γυρίσματα της ταινίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ