ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Πάμελα Άντερσον ανακάλυψε τη διπλή ζωή του μεγάλου της έρωτα: «H ζωή μου ήταν ένα ψέμα»

H Πάμελα Άντερσον ανακάλυψε τη διπλή ζωή του μεγάλου της έρωτα: «H ζωή μου ήταν ένα ψέμα»
AP Photo/Francois Mori

Η Πάμελα Άντερσον άφησε για λίγο την πολιτική και ανακοίνωσε δημόσια ότι η σχέση της με τον Αντίλ Ραμί έλαβε -άδοξο- τέλος. Μπορεί οι δυο τους να έμοιαζαν αχώριστοι, ωστόσο σήμερα η γνωστή ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε, ότι δεν είναι πια μαζί με τον 32χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή με τον οποίο διατηρούσε σχέση από πέρυσι. Μάλιστα, τον κατηγόρησε ότι την απάτησε και ότι το τελευταίο διάστημα διατηρούσε διπλή ζωή.

Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η Πάμελα Άντερσον, μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό, δηλώνοντας ότι εξαπατήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

AP 19139743958963

AP Photo/Francois Mori

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, «τέρατα». Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέρας. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

https://www.instagram.com/p/BzH4eyHHOUN

Η Καλιφορνέζα σταρ εγκατέλειψε πέρυσι το Μαλιμπού για τις χάρες της Γαλλίας και για τα μάτια του αγαπημένου της, του ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, αμυντικού της ομάδας Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Έμεναν σε μια υπέροχη βίλα στην Μασσαλία και η σταρ δήλωνε σε κάθε κατεύθυνση πόσο αγαπάει την πόλη της νότιας Γαλλίας: «Τη λατρεύω. Η γεωγραφία της, το ντεκόρ της, τα δρομάκια της, τα μουσεία της... Ορισμένοι λένε ότι η πόλη δεν είναι ασφαλής. Εγώ πιστεύω ότι είναι απλά αυθεντική και νιώθω ασφάλεια εδώ. Αυτή η πόλη μου μοιάζει. Οι άνθρωποι είναι αληθινοί, δυνατοί, παθιασμένοι και λατρεύουν το ποδόσφαιρο».

AP 19139744975842

AP Photo/Francois Mori

Ο ποδοσφαιριστής, 20 χρόνια νεότερός της, μαροκινός στην καταγωγή, είναι σταρ όπως κι εκείνη. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Grand Prix του Μονακό και έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Αρχικά έζησαν στο ξενοδοχείο της Μασσαλίας Intercontinental, στο παλιό λιμάνι, και στη συνέχεια αγόρασαν μια πολυτελή βίλα αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ. Οι αποδοχές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται σε 300.000 ευρώ μηνιαίως.

Συχνά η Πάμελα Αντερσον ακολουθεί τον αγαπημένο της στο γήπεδο και παρακολουθεί τα ματς ως μια υπέροχη χορογραφία, όπως δήλωνε: «Αγαπούμε την απλότητα. Μας αρέσει να μένουμε σπίτι, εγώ ετοιμάζει πιάτα vegan που εκείνος λατρεύει. Περνάμε ήσυχες βραδιές, ήσυχοι, σπίτι μας, με τον σκύλο μας. Έχουμε μια ζωή υγιή, ήρεμη, χωρίς επιδείξεις, ευτυχισμένη».

Μάλλον έκανε λάθος τελικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ