Όταν ένα σούπερμόντελ, όπως η Κέιτ Μος, κάνει κόρη, όλοι φυσικά περιμένουν να δουν την εξέλιξή της. Θα γίνει εξίσου όμορφη, λαμπερή και φωτογενής; Η Λίλα Μος, η κόρη της Κέιτ, που είναι πλέον 16, τα έχει και τα τρία. Σε μεγάλες δόσεις. Γι αυτό και κάνει ήδη καριέρα στο μόντελινγκ. Εάν, τώρα, είναι πιο όμορφη από τη μαμά της ή όχι, αυτό είναι και λίγο θέμα γούστου.  

Η Κέιτ Μος έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου, έχει φωτογραφηθεί για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει σύμβολο του μόντελινγκ στη δεκαετία της και ακόμα συζητιέται, αλλά κάνει και πολύ επιτυχημένες δουλειές, καθως εξακολουθεί να είναι περιζήτητη. Όπως φαίνεται, τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσει ο κόσμος της μόδας να συζητά και την κόρη της. Η 16χρονη Λίλα Γκρέις, όσο περνούν τα χρόνια μοιάζει όλο και πιο πολύ με τη διάσημη, 45χρονη πια μητέρα της.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και έγιναν αντικείμενο σχολιασμού για την ομοιότητά τους. Η έφηβη εμφανίστηκε με ένα newspaper φόρεμα Dior με μακρύ μανίκι, μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα μποτάκια, κόκκινο τσαντάκι και χρυσά κοσμήματα, δίνοντας το στιλιστικό στίγμα της.

Screenshot 1800

Instagram

Η Λίλα Μος έχει ξεκινήσει να κάνει αίσθηση στα social media με τις πόζες και τις αναρτήσεις της, ενώ δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον για να μπει στον κόσμο της μόδας και να τον κατακτήσει, όπως έκανε σχετικά εύκολα και η ατίθαση μαμά της.

Διαβάστε επίσης