ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νεαρή τραγουδίστρια βάζει στη θέση τους όσους σχολίασαν το «πεσμένο» στήθος της

Νεαρή τραγουδίστρια βάζει στη θέση τους όσους σχολίασαν το «πεσμένο» στήθος της
Instagram

Τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια, μέσω των social media, για το βαθύ ντεκολτέ της και γιατί δεν φορούσε στηθόδεσμο στην τελετή απονομής των BET Awards, έδωσε η Τανερέλ Στίβενς.

Ειδικότερα, η νεαρή τραγουδίστριά που βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην τελετή απονομής των BET Awards, απάντησε στα σχόλια για την εμφάνιση της:

«Σε όλους όσοι έγραψαν αρνητικά σχόλια για το λουκ μου, θέλω να σας πω ότι δεν χρειάζεται να ανορθώσω το στήθος μου για να φορέσω ένα γ@@@νο φόρεμα. Είμαι γυναίκα και τα φυσικά στήθη μου κρέμονται, κάτι που λατρεύω. Δεν έχω καμία πρόθεση να τα αλλάξω για να μην προσβάλλουν το βλέμμα σας. Είμαι εκεί έξω και ζω το όνειρό μου. Εστιάστε την προσοχή σας σε καλύτερα πράγματα», έγραψε εξοργισμένη η νεαρή τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Το συγκεκριμένο σχόλιο είχε πολλά likes με την ίδια με δεύτερη της ανάρτηση να εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να εμφανιστεί έτσι στην τελετή.

https://www.instagram.com/p/BzGPOJoHMxG

«Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι αρχικά είχα βάλει ένα μεγάλο κομμάτι κολλητική ταινία κάτω από το αριστερό μου στήθος που κατέληγε στον ώμο μου. Όμως την κοίταξα και πήρα την συνειδητή απόφαση να τη βγάλω επειδή μου αρέσει ο τρόπος που δείχνει το φυσικό μου στήθος, συγκριτικά με την "τέλεια" εκδοχή», αναφέρει μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Όπως εξηγεί, την ενοχλεί που πολλές γυναίκες είναι ακόμα παγιδευμένες σε ένα φαύλο κύκλο απέχθειας για τον εαυτό τους και επιτρέπουν στην άποψη που έχουν οι άνδρες για εκείνες να καθορίζει την αξία τους. «Το χρωστάτε στον εαυτό σας να προσπαθήσετε τουλάχιστον να αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν σας αρέσουν πάνω σας, επειδή κάποιος είπε ότι δεν είναι όμορφα», γράφει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BzI-6drnQY4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ