ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Επιτέλους παντρεύονται

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Επιτέλους παντρεύονται
Instagram

Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από τα σαράντα κύματα, ωστόσο η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να είναι μαζί. 

Το ζευγάρι -που αρραβωνιάστηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου- προγραμαμτίζει να παντρευτεί στο τέλος του χρόνου. «Συνεργάζονται με επαγγελματία για να οριστικοποιήσουν όλα όσα θέλουν για τον γάμο τους. Η Κέιτι έχει αναλάβει πολλές ευθύνες, αλλά κι ο Ορλάντο ανακατεύεται με την οργάνωση. Δεν δείχνουν να έχουν στρεσαριστεί. Θα είναι μία πολύ διασκεδαστική γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους», λέει κοντινός τους άνθρωπος στο διεθνή Τύπο.Το ζευγάρι έχει πει, εξάλλου, ότι θέλει «ένα γάμο μικρό και κλειστό».

https://www.instagram.com/p/Bt5gRBDHNZl

Τον περασμένο Φεβρουάριο το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω Instagram. Η Κέιτι Πέρι πόσταρε φωτογραφία επιδεικνύοντας το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε ο Ορλάντο Μπλουμ. Στη φωτογραφία πόζαραν με έναν ιδιαίτερο τρόπο και οι δύο, με το μονόπετρο να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Λίγες ημέρες μετά, η τραγουδίστρια μίλησε στον Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε τα ευτράπελα της πρότασης γάμου που της έκανε ο ηθοποιός. Όπως είπε η Πέρι, οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε ένα ελικόπτερο, όπου έγινε η πρόταση γάμου. Κατά τη διάρκεια του ρομαντικού ταξιδιού, υπήρξαν, όμως, άτυχες στιγμές μιας και το μπουκάλι της σαμπάνιας έγινε κομμάτια και η τσέπη που ήταν το κουτί με το δαχτυλίδι σκίστηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ