ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γνωστοί ράπερ πλακώθηκαν στο ξύλο την ώρα των βραβείων MAD - Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά

Γνωστοί ράπερ πλακώθηκαν στο ξύλο την ώρα των βραβείων MAD - Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Την ώρα που η Καίτη Γαρμπή τραγουδούσε στη σκηνή, κατά τη διάρκεια των βραβείων MAD, δύο πολύ γνωστοί ράπερ πιάστηκαν στα χέρια ακριβώς από κάτω. Μέσα στο πανδαιμόνιο που προκλήθηκε, ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε να τους ηρεμήσει

Αυτό το περιστατικό δεν το περίμενε κανένας. Όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια μουσικού event το βράδυ της Πέμπτης δεν έχουν ξανασυμβεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι ράπερ Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια υπό τους ήχους του τραγουδιού της Καίτης Γαρμπή.

Τι συνέβη την ώρα που ξεκίνησε το ξύλο στις κερκίδες των VIP; Ο Θέμης Γεωργαντάς που ήταν μπροστά στο περιστατικό, είπε: «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει».

Ο Light είχε μόλις κατέβει από τη σκηνή με το βραβείο του στα χέρια και όπως φαίνεται, έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν πολύ τον Snik, με συνέπεια να πιαστουν στα χέρια, σκηνή που κατέγραψε και θεατής με το κινητό του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ