ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Thank yοu, next: Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε τον καλλιτέχνη -και πολύ νεότερο- σύντροφό της

Thank yοu, next: Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε τον καλλιτέχνη -και πολύ νεότερο- σύντροφό της
AP Photo/Petros Giannakouris

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι και πάλι ελεύθερη. Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός χώρισε από το νεαρό καλλιτέχνη Νικολά Λεφέβρ, μετά από λίγους μήνες σχέσης. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα F.

Η 54χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος πρώην σύντροφός της έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον περασμένο Μάρτιο στο Παρίσι ενώ στη συνέχεια εθεάθησαν μαζί σε ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία. Η Μπελούτσι δεν είχε κρύψει τη σχέση. Ανοιχτά, εξάλλου, παραδέχτηκε και το χωρισμό της, ενώ πρόσθεσε ότι η ίδια και ο Νικολά σκοπεύουν να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις. Ο λόγος του χωρισμού δεν έχει γίνει γνωστός.

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ο Νικολά μου έμαθε πολλά πράγματα. Έχει αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά η σχέση μας θα πάρει άλλον δρόμο τώρα, αυτόν της φιλίας για μια ζωή», είπε η ίδια στη συνέντευξή της.

nicolas lefebvre 11 708x425

(Credit: www.thesocialitefamily.com)

Ήταν η πρώτη γνωστή σχέση της Μπελούτσι μετά το χωρισμό της από τον ηθοποιό, Βενσάν Κασέλ. Ο Γάλλος ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα το μοντέλο σύντροφό του και απέκτησε ένα παιδί. Όσο για τη Μόνικα, μπορεί να ειναι και πάλι μόνη, αλλά η ίδια δηλώνει ότι είναι μια χαρά. Και φαίνεται...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ