ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βρετανία: Βαφτίστηκε ο μικρός Άρτσι - Οι πρώτες φωτογραφίες

Βρετανία: Βαφτίστηκε ο μικρός Άρτσι - Οι πρώτες φωτογραφίες
CHRIS ALLERTON/SUSSEXROYAL

Ο Άρτσι, το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, βαφτίστηκε σε μια «μικρή ιδιωτική τελετή», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η επιλογή των γονιών του Άρτσι, του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ να μην δώσουν δημοσιότητα στη βάπτιση, προκάλεσε πολλά επικριτικά σχόλια.

Τη βάπτιση τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου του Γουίνδσορ, ενώ για την ώρα δεν έγιναν γνωστά τα ονόματα των νονών.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι γονείς του μικρού που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη βάφτιση τις οποίες τράβηξε ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Πολλές βρετανικές εφημερίδες επέκριναν το πριγκιπικό ζεύγος επειδή δέχτηκε να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του, αλλά τώρα αρνείται στο κοινό να δει τον Άρτσι, τους νονούς και τους γονείς να φτάνουν στο παρεκκλήσι για την τελετή.

https://www.instagram.com/p/BzlHhZylvwT

Η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ χαρακτήρισε αυτήν την ενέργεια «λάθος», δεδομένου ότι η ανακαίνιση του σπιτιού τους στοίχισε στους Βρετανούς 2,4 εκατομμύρια λίρες.

«Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέμματα, ή θα παίξουν το παιχνίδι», είπε η Τζούνορ, η οποία έχει γράψει και μια βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

«Ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει τον Άρτσι και τους νονούς. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πλήρωσαν σχεδόν 3 εκατομμύρια λίρες για το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν και επομένως, για λόγους δημοσίων σχέσεων, θα ήταν μια καλή αντιπροσφορά να τους δείξουν για λίγο τον Άρτσι», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ