Μέγκαν Μαρκλ: Αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι
Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, θα είναι η αρχισυντάκτρια για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue, το οποίο θα περιλαμβάνει μια «αυθόρμητη συζήτηση» μεταξύ της ίδιας και της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα.
Η συγκεκριμένη έκδοση του διάσημου περιοδικού μόδας θα τιτλοφορείται «Forces for Change» (Δυνάμεις για Αλλαγή) και θα είναι ένα αφιέρωμα σε 15 γυναίκες «ενωμένες από την κοινή τους τόλμη να ξεπερνούν εμπόδια», σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια. Ανάμεσα στις γυναίκες αυτές θα είναι και η διεθνούς φήμης πρωτευοντολόγος Τζέιν Γκούντολ.

«Οι τελευταίοι αυτοί επτά μήνες είναι μια διαδικασία επιβράβευσης... το να αναλάβω το πιο πολυδιαβασμένο τεύχος της χρονιάς και να το επικεντρώσω στις αξίες, στους στόχους και στους ανθρώπους που επηρεάζουν σήμερα τον κόσμο», σχολίασε η Μέγκαν, ο επίσημος τίτλος της οποίας είναι Δούκισσα του Σάσεξ.
Άλλες γυναίκες που θα περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του βρετανικού Vogue είναι η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν και οι ηθοποιοί-ακτιβίστριες Τζέιν Φόντα και Σάλμα Χάγιεκ Πινό, καθώς και η νεαρή ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.
Το τεύχος με guest editor τη Μέγκαν Μαρκλ θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου.
ΗΠΑ: Στα σκαριά η επέκταση του καταλόγου κρατών με ταξιδιωτική απαγόρευση
08:59
Με μανία πλήττει την χώρα ο Byron - Δοκιμάζονται Σπάρτη και Εύβοια
08:44
Χίος: Βίντεο από τη δραματική διάσωση μητέρας και του 24χρονου γιου της από το φλεγόμενο σπίτι τους
08:40
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ: Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης: Η ποίηση, το ρεμπέτικο και η τέχνη που ζούμε
08:30