ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα Freedom Girls στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ με το νέο πατριωτικό εμβατήριο τους

Τα Freedom Girls στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ με το νέο πατριωτικό εμβατήριο τους

Aκραίος, προκλητικός, εκκεντρικός, μεγιστάνας. Πολιτικός, επιχειρηματίας, δευτεραγωνιστής στον κινηματογράφο. Ο Ντόναλντ Τραμπ που διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι πολλά και τώρα είναι και μέντορας ενός girl band από ανήλικα κορίτσια που εμφανίστηκαν πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του στην Πενσακόλα της Φλόριντα την Τετάρτη. Κυρίες και κύριοι, τα Freedom Girls ή αλλιώς οι Κορασίδες Της Ελευθερίας ήρθαν για να στοιχειώσουν τις μνήμες και την ακοή μας.

Ο νέος πολιτικός ύμνος του Nτόναλντ Τραμπ έχει κάτι από ποπ και αυτοί είναι οι στίχοι σε ελεύθερη απόδοση του μουσικού κομματιού, “Το Κάλεσμα Της Ελευθερίας” (Freedom Call)

Posted by USA Freedom Kids on Monday, January 4, 2016


“Δειλία...

Είσαι σοβαρός;

Να απολογείσαι για την Ελευθερία; Δεν αντέχετε!

Όταν η ελευθερία σου χτυπήσει το κουδούνι, απάντησε της!

Σήκω όρθιος, όρθωσε το ανάστημα σου!

Η Ελευθερία στηρίζεται επάνω μας –ΗΠΑ!

Εχθροί της Ελευθερίας

Βρεθείτε αντιμέτωποι με τη μουσική!

Ελάτε αγόρια, βάλτε τους κάτω!

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξέρει πως

Θα κάνει την Αμερική μεγάλη

Είτε θα βρεθείς αντιμέτωπος με το σθένος

Είτε θα κατατροπωθείς κάθε φορά!”

Το πατριωτικό εμβατήριο συνεχίζει κάπως έτσι για δύο λεπτά και κάτι και τα ταλέντα, ηλικίας από 8 έως και 11, συνάντησαν τον πολιτευόμενο μετά και τη δική του εμφάνιση. Αλληλοεκτιμήθηκαν, σχολίασε ο άντρας που έχει δημιουργήσει αυτές τις ανήλικες Spice Girls που πιστεύουν στην πατρίδα.

“Tα κορίτσια έδωσαν ένα CD τους στον κύριο Τραμπ και εκείνος υποσχέθηκε ότι θα περάσει όλο το βράδυ ακούγοντας το” είπε ο ατζέντης τους Τζεφ Πόπικ. “Η επικοινωνιακή του ομάδα μάλιστα ζήτησε και αρχεία για ringtones” δήλωσε στη New York Daily News.

freedom girls1

Πηγή: Facebook

To νέο συγκρότημα ηχογράφησε το εμβληματικό μουσικό εφιάλτη το Νοέμβριο. “Οι Κορασίδες της Ελευθερίας θέλουν να βοηθήσουν τον Τραμπ να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά” συμπλήρωσε ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι σε συζητήσεις με τον Τραμπ για επιπλέον εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της περιοδείας του.

Πρόκειται για ένα κομμάτι με ιστορία καθώς αποτελεί remix του πατριωτικού “Over There” από το 1917 το οποίο και τραγουδούσαν καλλιτέχνες για να στρατολογήσουν νέους στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα Freedom Girls συνήθως είναι πέντε μέλη αλλά το βράδυ της Τετάρτης δύο από αυτές είχαν διάβασμα για την επομένη. Να δοθεί δέουσα προσοχή στο κοινό που διασκεδάζει, ιδιαίτερα την κυρία με την κόκκινη μπλούζα πίσω, στη γαλαρία. Είναι εφιαλτικά ενθουσιασμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ