ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Terror: Infamy» - Η σειρά τρόμου του Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει ακόμα πιο σκοτεινή (trailer)

«The Terror: Infamy» - Η σειρά τρόμου του Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει ακόμα πιο σκοτεινή (trailer)
Imdb

O δεύτερος κύκλος της σειράς του Ρίντλεϊ Σκοτ μας μεταφέρει στην Αμερική του Β’ Παγκόσμιου και τις διώξεις της ιαπωνικής καταγωγής κοινότητας. Και είναι ακομα πιο τρομακτικός από τον πρώτο... 

Βασισμένη σε πραγματική ιστορία και τοποθετημένη στην Αρκτική το 1850, η σειρά παραγωγής του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, «The Terror», ήταν ένα πολύ σκοτεινό και πολύ τρομακτικό αριστούργημα.

Κι ενώ αυτή, η πρώτη ιστορία, των πλοίων Τρόμος και Έρεβος και των πληρωμάτων τους, που προσπάθησαν, χωρίς αποτέλεσμα, το 1848 ν’ ανακαλύψουν το «Βορειοδυτικό Πέρασμα» τελείωσε οριστικά, η δεύτερη σεζόν της σειράς έρχεται. Με άλλους συντελεστές, άλλη εποχή και υπόθεση και με συνδετικό κρίκο, κυρίως, τα αισθήματα που προκαλεί στο θεατή και τον ανθρώπινο αγώνα για επιβίωση.

Ο δεύτερος κύκλος θ' αποτελείται από 10 επεισόδια που θα σκηνοθετήσει ο -όχι τυχαία Αμερικανο-Ιαπωνικής καταγωγής - Τζόζεφ Κουμπότα Βλάντικα, με εμπειρία στα «Narcos», «Outcast» και «Fear the Walking Dead». Η σεζόν θα εκτυλίσσεται στη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου, σε μια Αμερικανο-Ιαπωνική κοινότητα που εκδιώκεται από την Καλιφόρνια για να ζήσει έγκλειστη σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ειρηνικό.

Κι εκεί θα έρθυν αντιμέτωποι με όλων των ειδών τις σκιές, εσώτερικές, πραγματικές και φαντασιωσικές...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ