ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ: Συμπρωταγωνίστριά του, τού την έπεσε εν ψυχρώ και το twitter πήρε φωτιά

Μπραντ Πιτ: Συμπρωταγωνίστριά του, τού την έπεσε εν ψυχρώ και το twitter πήρε φωτιά
Twitter

Ήταν μια πολύ αμήχανη στιγμή. Αν μη τι άλλο για τη Λίνα Ντάναμ, η οποία προσπάθησε να φιλήσει εν ψυχρώ το Μπραντ Πιτ κι αυτός την απέφυγε. Η κίνησή της αυτή, προκάλεσε σάλο στο twitter, με τους χρήστες να την κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.   

Ο Μπραντ Πιτ και η Λινα Ντάναμ βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νεάς ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» στο Λονδίνο. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τους ηθοποιούς και τους καλεσμένους της βραδιάς, όμως το highlight της εκδήλωσης ήταν το παραλίγο φιλί ανάμεσα στους Πιτ και Ντάναμ. Η 33χρονη και ο 55χρονος ήρθαν πολύ κοντά και έμοιαζε σαν να προσπαθούσαν να φιληθούν στο στόμα.

7a3e4500bef0616b1836b2c4c47882e6

@Twitter

Όμως, τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, καθώς ο Πιτ κοιτάζει αλλού και όχι την ηθοποιό και δείχνει να προσπαθεί αμήχανα να την αποφύγει. Όπως και το φιλί της. Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία της εικόνας, οι χρήστες στο Twitter σχολίασαν το στιγμιότυπο, γράφοντας ότι η συγκατάθεση δεν είναι απαραίτητη μοο από τη μεριά της γυναίκας αλλά και του άνδρα. Μάλιστα, πολλοί κατηγόρησαν την Ντάναμ για απρεπή συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση στον Πιτ.

Η Ντάναμ έχει έρθει σε αντιπαράθεση και στο παρελθόν με το κίνημα #MeToo, όταν υποστήριξε έναν σεναριογράφο της σειράς «Girls», όταν εκείνος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρνόχληση. Επιπλέον, είχε σχολιαστεί αρνητικά όταν είπε ότι «ευχόταν να είχε κάνει έκτρωση» και ότι «δεν ήταν ρατσίστρια καθώς της αρέσει ο ράπερ Ντρέικ»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ