ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η «προίκα» της Μέγκαν Μαρκλ: Η περιουσία της πριν παντρευτεί τον Χάρι

Η «προίκα» της Μέγκαν Μαρκλ: Η περιουσία της πριν παντρευτεί τον Χάρι
Todd Williamson/Invision for the Producers Ball/AP Images

Μπορεί μέσω του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι να έγινε πλέον πάμπλουτη, αλλά η αλήθεια είναι ότι και πριν η Μέγκαν Μαρκλ μόνο φτωχή δεν ήταν, καθώς η -σύντομη μεν, επιτυχημένη δε- καριέρα της στη showbiz, της είχε αποφέρει περί τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.   

Σε μεγάλο βαθμό, η Μέγκαν Μαρκλ απέκτησε την περιουσία της χάρη στην καριέρα της στην τηλεόραση. Ο σύζυγός της, από την άλλη, έχει μια περιουσία η αξία της οποίας εκτιμάται στα 32,5 εκατομμύρια ευρώ, για την οποία όμως δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του.

Η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχε σε 100 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Suits, πρωταγωνιστώντας σε 7 σεζόν του γνωστού σήριαλ. Η ηθοποιός, αμοιβόταν με περίπου 40.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο. Οι ετήσιες απολαβές της από το Suits εκτιμώνται σε 362.000 ευρώ.

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, η ηθοποιός ανακοίνωσε -όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο- ότι σταματά την υποκριτική. «Το βλέπω μόνο ως μια αλλαγή. Είναι ένα νέο κεφάλαιο, σωστά;», είχε πει στο BBC, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. «Και επίσης να έχετε κατά νου ότι δούλεψα επτά χρόνια στο Suits και έκανα 100 επεισόδια και ξέρετε τι; Έχω εκπληρώσει και αυτό το στόχο και αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανη για όσα έκανα στην υποκριτική και τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψω σαν ομάδα εδώ μαζί σας», κατέληξε.

AP 19196010792828

@Joel C Ryan/Invision/AP

Η Μέγκαν Μαρκλ έγινε διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο Suits, αλλά πρωταγωνίστησε και σε μια σειρά άλλων επιτυχιών, όπως την ταινία «Remember Me», η οποία ανέδειξε τον Ρόμπερτ Πάτινσον. Από το συγκεκριμένο φιλμ, στο οποίο ήταν παραγωγός ο πρώην σύζυγός της, Τρέβορ Ένγκελσον, η Μαρκλ πήρε ως αμοιβή 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το knowetworth.com, η Μέγκαν Μαρκλ πήρε επίσης 138.000 ευρώ για την ταινία μικρού μήκους «The Candidate» και 124.000 ευρώ για την ανεξάρτητη ταινία, «The Boys and Girls Guide to Getting Down». Επίσης, πήρε κάποιες μικρότερες αμοιβές από τις ταινίες «Horrible Bosses», «Random Encounters» και «Dysfunctional Friends», στις οποίες επίσης συμμετείχε. Ακόμη, είχε κάποιες συμμετοχές στις τηλεοπτικές σειρές «90210», «CSI: Miami», «CSI: NY» και «Knight Rider».

meghanmarkle

@Reitmans

Η Μαρκλ έκανε και μια σειρά πρόμο για έξτρα εισόδημα, ενώ είχε και το δικό της blog, το The Tig, με θέματα για τη διατροφή, τα ταξίδια, τη μόδα και την υγεία. Η δούκισσα του Σάσεξ υπολογίζεται ότι είχε βγάλει 65.000 ευρώ από χορηγίες και τις προωθήσεις προϊόντων, κάτι που σταμάτησε να κάνει όταν η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι άρχισε να γίνεται σοβαρή. Ανάμεσα στις δραστηριότητές της ήταν και μια συμφωνία με το καναδικό κατάστημα Reitmans, για το οποίο η σημερινή δούκισσα του Σάσεξ σχεδίασε δύο κολεξιόν. Η τελευταία ήταν το 2016, τη χρονιά δηλαδή που γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι, όταν και σχεδίασε μια σειρά ρούχων από οικολογικό δέρμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ