ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Face It»: Η Ντέμπι Χάρι έγραψε την αυτοβιογραφία της και έχει πολλά να μας πει

«Face It»: Η Ντέμπι Χάρι έγραψε την αυτοβιογραφία της και έχει πολλά να μας πει
Robb Cohen/Invision/AP

Στα 74 της -κι ας μην το δείχνει- η τραγουδίστρια των Blondie, Ντέμπι Χάρι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019 την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Face It».

Τα πρώτα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες και δημοσιεύει η εφημερίδα The Sun, φέρνουν στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής της. Η τραγουδίστρια, αποφασισμένη να φτάσει σε βάθος τις αποκαλύψεις της αναφέρεται ακόμα και στο βιασμό της στη Νέα Υόρκη από ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι της. Μέσα σε όλα όσα διηγείται, μιλάει για τη συνάντησή της με τον serial killer, Τεντ Μπάντι. Και βέβαια δεν θα έλεγε όλη την αλήθεια, αν δεν αναφερόταν και στον εθισμό της στην ηρωίνη.

Οι κλεμμένες κιθάρες και ο βιασμός

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει αυτό που έζησε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Τότε ζούσε μαζί με τον σύντροφό της Κρις Στάιν και οι ληστές που εισέβαλλαν σπίτι τους, τους έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν γοα ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι. «Πήραν τις κιθάρες και την κάμερα του Κρις και μετά μου έλυσαν τα χέρια και μου είπαν να βγάλω το παντελόνι μου. Με βίασαν και μετά μου είπαν πήγαινε να πλυθείς’», λέει και συμπληρώνει: «Οι κλεμμένες κιθάρες με πόνεσαν περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/B0mMXX7AnR_

Η συνάντηση με έναν serial killer

Στα απομνημονεύματά της περιλαμβάνει και την τυχαία συνάντησή της με τον serial killer Τεντ Μπάντι και πώς κατάφερε να γλιτώσει κατά τύχη από αυτόν το 1972, στη Νέα Υόρκη. Ο διαβόητος δολοφόνος είχε προσφερθεί να τη μεταφέρει στον προορισμό της, αφού δεν μπορούσε να βρει ταξί. Ο Τεντ Μπάντι σκότωσε τουλάχιστον 30 γυναίκες σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ μέσα σε διάστημα πέντε ετών. Εκτελέστηκε με ηλεκτρική καρέκλα στη Φλόριντα το 1989.

Η τραγουδίστρια μπήκε στο αυτοκίνητό του και πολύ σύντομα διαπίστωσε ότι έλειπαν οι λαβές της πόρτας και του παραθύρου. «Είχαν αφαιρεθεί τα πάντα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου», περιγράφει και συνεχίζει:«Ανατρίχιασα». Τελικά, κατάφερε να ξεφύγει βάζοντας το χέρι της στην εξωτερική λαβή από το ανοικτό παράθυρο. Η τραγουδίστρια θυμάται ότι εκείνος προσπάθησε να την εμποδίσει περιστρέφοντας συνεχώς το αυτοκίνητο στον δρόμο, αλλά τελικά εκείνη τα κατάφερε. Την επόμενη μέρα είδε το πρόσωπό του άντρα στις ειδήσεις.

https://www.instagram.com/p/B0ZWVIBgPvU

Τα χρόνια της ηρωίνης

Η Χάρι μιλάει ανοιχτά για τη χρήση ηρωίνης που έκανε κατά τη διάρκεια της σχέσης με τον κιθαρίστα τον Blondie Κρις Στάιν. Μάλιστα αναφέρεται και σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο τον προμήθευσε με ναρκωτικά όσο εκείνος ήταν στο νοσοκομείο. Τι λέει τώρα για τα ναρκωτικά; «Η ηρωίνη ήταν μεγάλη παρηγοριά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ