ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάγια Χοκ: Γιατί η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ είναι το «next big thing» στο Χόλιγουντ

Μάγια Χοκ: Γιατί η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ είναι το «next big thing» στο Χόλιγουντ
Richard Shotwell/Invision/AP

Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» σε παραγωγή Netflix, μας σύστησε τη Ρόμπιν, μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε ένα παγωτατζίδικο μαζί με τον Στηβ. Τη Ρόμπιν, υποδύθηκε η Μάγια Χοκ.

Η Χοκ, μόλις 21 ετών, είναι η κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ και παρόλο που έχει διάσημους γονείς, η ίδια με το ταλέντο της έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των κριτικών και το μέλλον της μοιάζει πολλά υποσχόμενο. Οι γονείς της χώρισαν όταν η κόρη τους ήταν σε μικρή ηλικία, όμως πάντα τη στήριζαν στις αποφάσεις της.

Η Χοκ ξεκίνησε τις σπουδές της στη σχολή μουσικής και δραματικής Τζούλιαρντ στη Νέα Υόρκη, όμως αποχώρησε από το πρόγραμμα για να αρχίσει να εργάζεται στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Η ηθοποιός δοκίμασε μια πληθώρα από διαφορετικούς ρόλους και συμμετείχε από τη σειρά εποχής του BBC «Μικρές Κυρίες», μέχρι χολιγουντιανά blockbuster όπως η ολιγόλεπτη συμμετοχή της στην επερχόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» και το πρόσφατο φιλμ τρόμου «Ladyworld».

https://www.instagram.com/p/Bzf85D5gN75

«Θέλω να δουλέψω με ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν. Να δουλέψω σε πρότζεκτ που έχουν δημιουργηθεί για κάποιο λόγο και από ανθρώπους που έχουν πάθος γι’αυτά, γιατί αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να υπάρξει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Απλά όλοι όσοι είναι κομμάτι μιας δουλειάς, να την αγαπούν», είπε πρόσφατα η Χοκ σε συνέντευξή της sτο Who What Where.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ