ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η τούρτα γενεθλίων της Μέγκαν Μαρκλ - Φτιάχτηκε από κακοποιημένες γυναίκες

Η τούρτα γενεθλίων της Μέγκαν Μαρκλ - Φτιάχτηκε από κακοποιημένες γυναίκες
Victoria Jones/PA via AP

H Μέγκαν Μαρκλ είχε τα γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου και έγινε 38 ετών

Παρότι έχει περάσει μια εβδομάδα, μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η φωτογραφία της τούρτας της, που είναι ένα πρωτότυπο carrot cake. Το πιο πρωτότυπο, όμως, ειναι ο τρόπος που παρασκευάστηκε.

Ο βασιλικός ανταποκριτής Omid Scobie δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter τη φωτογραφία με την τούρτα κι έγραψε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ την Alice Williams και την υπέροχη ομάδα της στο Luminary Bakery στο Λονδίνο, που μας άφησαν να μείνουμε μαζί τους στην ετοιμασία της γενέθλιας τούρτας της Meghan Markle».

cake 3

@Twitter

Η carrot cake της Mέγκαν έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και γεύση καρότου. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι το Luminary Bakery δεν είναι ένα οποιοδήποτε αρτοποιείο. Επιτελεί κοινωνικό έργο, καθώς σε αυτό εργάζονται γυναίκες που είναι άστεγες ή μόλις αποφυλακίστηκαν είτε γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας ή εμπορίου λευκής σάρκας. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης μαθαίνουν στις γυναίκες αυτές την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας δίνοντάς τους εφόδια για να σταθούν στα δικά τους πόδια. Αυτός είναι και ο λόγος που η Δούκισσα επέλεξε το συγκεκριμένο αρτοποιείο για την τούρτα της.

H Mέγκαν Μαρκλ γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της στην κατοικία της στο Φρόγκμορ Χάουζ, έχοντας κοντά της τον σύζυγό της και τον μονάκριβο γιο τους.

https://www.instagram.com/p/B0u59igFbIM

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, τής ευχήθηκε δημόσια σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram. «Χρόνια πολλά στην υπέροχη σύζυγό μου. Σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου σε αυτή την περιπέτεια. Με αγάπη. Χ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ