ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι: Μοντέλο την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Κέιτι Πέρι: Μοντέλο την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
Charles Sykes/Invision/AP

Με μια ανάρτησή του στο Instagram το μοντέλο Τζος Κλος ισχυρίζεται πως η Κέιτι Πέρι εκμεταλλεύτηκε τη θέση της προκειμένου να τον παρενοχλήσει σεξουαλικά και λέeι ότι τον εξευτέλισε μπροστά σε αρκετό κόσμο, τραβώντας το σορτσάκι του για να φανούν τα γεννητικά του όργανα

Στη μακροσκελή ανάρτησή του ο Κλος ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλιπ, πριν από 9 χρόνια, τράβηξε το σορτς του και έδειξε στους παρευρισκόμενους τα γεννητικά του όργανα. Ο Κλος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Teenage Dream», το οποίο κυκλοφόρησε η Κέιτι Πέρι το 2010. Όπως αναφέρει στην μακροσκελή του ανάρτηση, η οποία βγήκε την Κυριακή στο λογαριασμό του, η Πέρι υπήρξε πολύ καλή μαζί του στην αρχή, όμως γινόταν κρύα και απότομη μπροστά σε άλλους, στο γύρισμα.

«Είχε αποκαλέσει αηδία το γεγονός ότι με φιλούσε, μπροστά σε όλα το καστ του γυρίσματος», γράφει. Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι δεν τον ενδιέφερε η συμπεριφορά της, καθώς χρειαζόταν τα χρήματα για την κόρη του που τότε ήταν πολύ μικρή σε ηλικία. «Η Κέιτι με κάλεσε να πάμε σε στριπτιζάδικο στην Σάντα Μπάρμπαρα και εγώ αρνήθηκα», συμπληρώνει στη συνέχεια, ενώ εξηγεί ότι είχε επαφές μαζί της την περίοδο που η Πέρι είχε χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, Ράσελ Μπραντ.

Screenshot 1981

Ο Τζος Κλος που κατηγορεί την τραγουδίστρια για σεξουαλική παρενόχληση. @Instagram

Ο Τζος συνεχίζει την περιγραφή του λέγοντας ότι συνάντησε την τραγουδίστρια μαζί με έναν φίλο του που ήθελε πολύ να τη γνωρίσει. «Όταν την είδα αγκαλιαστήκαμε και ήταν ακόμη η αγαπημένη μου. Μόλις όμως γύρισα για να συστήσω τον φίλο μου, τράβηξε το σορτς και το εσώρουχό μου όσο πιο πολύ μπορούσε ώστε να δείξει σε δυο φίλους της και στον κόσμο γύρω το μόριό μου», γράφει. Το μοντέλο αναφέρει πως αισθάνθηκε ντροπή και εξηγεί γιατί επέλεξε τώρα, εννέα χρόνια μετά, να αποκαλύψει το περιστατικό.

https://www.instagram.com/p/B1CFg2xFG-C

«Το λέω γιατί η κουλτούρα μας έχει βαλθεί να αποδείξει πως οι άνδρες με εξουσία είναι διεστραμμένοι. Όμως και οι γυναίκες με εξουσία είναι εξίσου αηδιαστικές», λέει για την Πέρι.

Ο Τζος κλείνει την ανάρτηση ευχόμενος χαρούμενη επέτειο στην πιο μπερδεμένη, επιθετική και ταπεινωτική δουλειά που έκανε ποτέ στη ζωή του. «Σκόπευα να παίξω το κομμάτι και να το τραγουδήσω (εννοεί το Teenage Dream), αλλά στη συνέχεια είπα, γ*** το δεν θα βοηθήσω την εικόνα της ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω», γράφει κλείνοντας την ανάρτησή του.

Η Κέιτι Πέρι δεν έχει πάρει θέση επίσημα για το θέμα. Η τελευταία της ανάρτηση στο twitter, ωστόσο, θα μπορούσε να εκληφθεί ως έμμεση απάντηση. «Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ευγενικοί και καλοί; Γιατί είναι τόσο δύσκολο;» αναρωτήθηκε το βράδυ της Κυριακής, την ίδια δηλαδή μέρα με την ανάρτηση του μοντέλου, η Κέιτι Πέρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ