ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Beverly Hills 90201: Κέλι και Μπράντον πάλι μαζί στο κρεβάτι - «Σαν να κάνεις ποδήλατο»

Beverly Hills 90201: Κέλι και Μπράντον πάλι μαζί στο κρεβάτι - «Σαν να κάνεις ποδήλατο»
Richard Shotwell/Invision/AP

Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210), η Κέλι (Τζένι Γκαρθ) και ο Μπράντον (Τζέισον Πρίστλεϊ) καταλήγουν ξανά μαζί στο κρεβάτι.

Οι θαυμαστές της σειράς, θυμήθηκαν την εποχή που η Κέλι και ο Μπράντον τα βρήκαν μετά τον χωρισμό της από τον Ντίλαν (το Λουκ Πέρι, που πέθανε πριν από λίγους μήνες). Η Τζένι Γκαρθ μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι ET είπε για την επιστροφή της στις παλιές καλές εποχές, όταν όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την σχέση του ζευγαριού. «Το να φιλάω τον Τζέισον ήταν σαν τον παλιό καλό καιρό. Ένιωσα ακριβώς το ίδιο. Όπως δεν ξεχνάς ποτέ το να κάνεις ποδήλατο ακόμη και μετά από χρόνια».

AP 19133848711275

Andy Kropa/Invision/AP

Στο sequel της σειράς, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες από το Fox, οι πρωταγωνιστές της σειράς Beverly Hills 90210, επιστρέφουν σε μεγαλύτερη ηλικία, έχοντας ζήσει πολλές εμπειρίες στη ζωή τους. «Είναι αδύνατον να συγκρίνουμε τις δύο εμπειρίες γιατί τότε ήταν ο Μπράντον και η Κέλι και τώρα ο Τζέισον και η Τζένι», είπε η 46χρονη Τζένι Γκαρθ, προσπαθώντας να εξηγήσει τις διαφορές ανάμεσα στο τότε και το τώρα. Και συνέχισε λέγοντας πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία και πως δουλεύουν πολύ καλά μαζί, προσπαθώντας να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ωστόσο, εξήγησε τον αρχικό δισταγμό της για την επαναφορά της σειράς «Beverly Hills 90210»: «Ήμουν πολύ αγχωμένη και φοβόμουν πως οι τηλεθεατές θα μπερδευτούν – θα θέλουν να δουν τους ίδιους χαρακτήρες». Πράγματι, η επαναφορά της σειράς μπέρδεψε πολύ τους τηλεθεατες, καθώς οι χαρακτήρες που βλέπουμε στο νέο κύκλο μοιάζουν περισσότερο σαν οι ηθοποιοί να υποδύονται τους εαυτούς τους. Η Τζένι Γκαρθ έχει μια έφηβη κόρη και βρίσκεται στα μέσα του τρίτου της διαζυγίου (στην πραγματικότητα είναι στον τρίτο της γάμο και έχει τρία παιδιά), ενώ η Τόρι Σπέλινγκ είναι παντρεμένη και δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα οικονομικά παρόλο που έχει ένα τηλεοπτικό ριάλιτι (στην πραγματική ζωή η Σπέλινγκ έχει επίσης οικονομικά προβλήματα). Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, είναι ένας πατέρας που μένει στο σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά του ενώ η σύζυγός του είναι διάσημη ποπ σταρ (στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ και έχει τρία παιδιά) ενώ ο Τζέισον Πρίστλεϊ υποδύεται έναν ηθοποιό που γίνεται σκηνοθέτης και έχει θέματα θυμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ