ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εμίλια Κλαρκ: Από το «Game of Thrones»... ξωτικό στο «Last Christmas» (trailer)

Εμίλια Κλαρκ: Από το «Game of Thrones»... ξωτικό στο «Last Christmas» (trailer)
Imdb

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ρομαντικής κομεντί «Last Christmas» με πρωταγωνίστρια τη «Ντενέρις» του Game Of ThronesΕμίλια Κλαρκ και τα Χριστούγεννα ήρθαν πρόωρα, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. 

Συμπρωταγωνιστής της Κλαρκ θα είναι ο Χένρι Γκόλντινγκ, ενώ στον ρόλο της μαμάς της -μιας τρομερής περσόνας, με προφορά ανατολικού Λονδίνου- η Έμα Τόμσον. Στη νέα σκηνοθετική δουλειά του Πολ Φέιγκ, η Εμίλια Κλαρκ αφήνει τη μάχη του στέμματος και υποδύεται μια απογοητευμένη από τη ζωή της ιδιωτική υπάλληλο. Καταλήγει να εργάζεται ως ξωτικό σε ένα εποχιακό χριστουγεννιάτικο κατάστημα υπό το βλέμμα της ειρωνικής διευθύντριας, Μισέλ Γιο: «Τη φωνάζω το τεμπέλικο ξωτικό γιατί δεν είναι ποτέ στην ώρα της», λέει εκείνη.

Ξαφνικά αποκτά έναν καινούργιο φίλο, το Χένρι Γκόλντινγκ και του εκμυστηρεύεται τα πάντα για τη ζωή της. Το παράξενο είναι ότι αυτός ο τύπος, ο Τομ, συνέχεια εξαφανίζεται και εμφανίζεται από το πουθενά. Η Εμίλια Κλαρκ φέρνει στην ταινία μια εμπειρία από την πραγματική της ζωή: το πώς αρρώστησε βαριά και το πώς σχεδόν κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της. Η Βρετανίδα ηθοποιός έκανε δύο δύσκολες επεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ανευρύσματα στον εγκέφαλό της.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και φυσικά με τη μουσική των Wham.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ