ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμπ: Ένα κεφάλαιο από μόνες τους στη σύνοδο των G7

Μπριζίτ Μακρόν και Μελάνια Τραμπ: Ένα κεφάλαιο από μόνες τους στη σύνοδο των G7
(Julien de Rosa/Pool via AP

Ο πλανήτης έχει ένα σωρό θέματα -πολλά επείγοντα και πιεστικά- τα οποία συζήτησαν οι ηγέτες των 7 ισχυρότερων χωρών της Γης στο Μπιαρίτς, όμως πάντα υπάρχει και η χαριτωμένη πλευρά των πραγμάτων. Η πιο ελαφριά, η πιο ανέμελη, η πιο όμορφη σαφέστατα. Κι εδώ μπαίνουν στο κάδρο η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ.  

Κανείς δεν ξέρει αν η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ συμπαθιούνται στ' αλήθεια, ή απλώς προσποιούνται για χάρη των συζύγων τους, της διπλωματίας και των φωτογράφων. Γεγονός είναι ότι τον τελευταίο καιρό και σε κάθε τους συνάντηση μάς χαρίζουν πολύ συμπαθητικά καρέ και σίγουρα λιγότερο βαρετά από αυτά των συζύγων τους.

Αυτή τη φορά, στο Μπιαρίτς, ήταν η 66χρονη Μπριζίτ που μάλλον κέρδισε τον άτυπο αυτό διαγωνισμο κομψότητας και εντυπώσεων ανάμεσα στις δύο, τόσο με το πάντα εντυπωσιακό και πολύ νεανικό στιλ της, όσο και με τα ρούχα και τα παπούτσια της.

AP 19236677329817

Julien de Rosa/Pool via AP

Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου ξεκίνησε την ημέρα της με ένα φτιαγμένο ειδικά για εκείνη κόκκινο φόρεμα του οίκου Louis Vuitton, με έξω τους ώμους, συνδυάζοντάς το με καφέ ψηλοτάκουνες γόβες του ίδιου οίκου, και συνοδεύοντας τις άλλες συζύγους των ξένων ηγετών στο Μπιαρίτς.

AP 19237439259387

Julien de Rosa/Pool via AP

Η Μελάνια πήρε το αίμα της πίσω το ίδιο βράδυ. Η Μπριζίτ Μακρόν, ως οικοδέσποινα της Συνόδου Κορυφής επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε ασημί απόχρωση με μανίκια τριών τετάρτων συνδυάζοντάς το με λευκές ψηλοτάκουνες γόβες με ασημένια λεπτομέρεια στην μύτη, ποζάροντας για την «οικογενειακή φωτογραφία» της G7. Η Μελάνια, όμως, ψήφισε κόκκινο, στενό και έξωμο, τραβώντας αναπόφευκτα όλα τα βλέμματα επάνω της. Ακόμα κι όταν η Μπριζίτ αντάλλαξε ένα φιλί με τον πάντα πρόθυμο Ντόναλντ Τραμπ...

AP 19237714463558

Julien de Rosa/Pool via AP

Όσο για το κόστος ρούχων και παπουτσιών των δύο Πρώτων Κυριών, είναι ευθέως ανάλογο προς το στάτους τους και ευθέως δυσανάλογο προς τα θέματα που συζητήθηκαν από τους συζύγους τους στο Μπιαρίτς...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ