ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μήνυσε πρώην υπάλληλό του επειδή έβλεπε στο γραφείο «Τα Φιλαράκια»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μήνυσε πρώην υπάλληλό του επειδή έβλεπε στο γραφείο «Τα Φιλαράκια»
Richard Shotwell/Invision/AP

Εκατομμύρια άνθρωποι αγαπησαν την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αλλά σε μια συγκεκριμένη γυναίκα η αγάπη της αυτή θα κοστίσει κάτι παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα ίσως της κοστίσει 6 εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή της ζητάει ο πρώην εργοδότης της -που είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο- ως αποζημίωση... 

Η Τσέις Ρόμπινσον εργαζόταν στην Canal Productions, την εταιρεία παραγωγής του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Και τώρα θα έρθει αντιμέτωπη με την εταιρεία και τον πρώην εργοδότη της, στα δικαστήρια, καθώς ο διάσημος ηθοποιός της ζητά 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Ρόμπινσον ήταν η Αντιπρόεδρος Παραγωγής και Οικονομικών της Canal, με ετήσιο μισθό 300.000 δολάρια, ως τον Απρίλιο 2019, όταν και παραιτήθηκε. Το Variety, ωστόσο, μεταφέρει τις πληροφορίες της μήνυσης εναντίον της τέως υπαλλήλου που κατατέθηκε την Παρασκευή και, σύμφωνα μ' αυτήν, η Ρόμπινσον κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων και χάσιμο χρόνου τις εργάσιμες ώρες, τις οποίες περνούσε, όπως της καταλογίζουν, βλέποντας τηλεοπτικές σειρές.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η Ρόμπινσον εκτίναξε τον εταιρικό λογαριασμό της σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, χρησιμοποίησε εκατομμύρια από τα ταξιδιωτικά μίλια του ίδιου του Ντε Νίρο για προσωπικά της ταξίδια και πέρασε «αστρονομικά χρονικά διαστήματα» βλέποντας σειρές στο γραφείο: τον Ιανουάριο είδε, μέσα σε τέσσερις ημέρες, 55 επεισόδια από «Τα Φιλαράκια», ενώ μέσα σε άλλες τέσσερις ημέρες είδε 20 επεισόδια του «Arrested Development» και 10 του «Schitt's Creek».

Πέρα από τον μάλλον ανορθόδοξο τρόπο που επέλεξε να περνάει τις ώρες εργασίας της, η Ρόμπινσον κατηγορείται ότι, σε διάστημα δύο χρόνων, χρέωσε την εταιρία 12.696,65 δολάρια σε παραγγελίες από το εστιατόριο Paola's, άλλες 8.923,20 δολάρια στο σούπερ μάρκετ Whole Foods και στο ντελικατέσεν Dean and Deluca και 32.000 δολάρια σε Uber και ταξί...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ