ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hyperdrive: Η Σαρλίζ Θερόν στο τιμόνι του νέου reality αγώνων ταχύτητας (vid)

Hyperdrive: Η Σαρλίζ Θερόν στο τιμόνι του νέου reality αγώνων ταχύτητας (vid)
IMDB

Αγώνες ταχύτητας και δεξιοτεχνίας για παράτολμους οδηγούς είναι το θέμα του νέου reality τηλεοπτικού παιχνιδιού του Netflix. Στο τιμόνι, ή μάλλον στην παρουσίαση και παραγωγή, η Σαρλίζ Θερόν.

«Λατρεύω την ταχύτητα», απαντά η Σαρλίζ Θερόν στην ερώτηση γιατί μπορεί να θέλει να συμμετέχει ως executive producer σ' ένα τηλεοπτικό reality. Το «Hyperdrive», όμως, δεν είναι ένα ακόμα απλό παιχνίδι της reality τηλεόρασης. Κι αυτή η ιδιαιτερότητά του έκανε την πρωταγωνίστρια του «Fast 8» και του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» να συμμετέχει σε αυτό και να υπογράψει την παραγωγή του.

Η ιδέα του «Hyperdrive» είναι ο εξής: οι καλύτεροι κασκαντέρ/οδηγοί διαγωνίζονται σε αγώνες ταχύτητας και ικανότητας σε μία ειδικά κατασκευασμένη αρένα ευφάνταστων εμποδίων, φραγμάτων και αλμάτων.

«Το παιχνίδι είναι κάτι σαν οι "American Ninja Warriors" συναντούν τους "Fast and Furious", και νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορεί κανείς να κάνει σε ό,τι συμβαίνει μέσα στην αρένα...», εξηγεί η Θερόν. «Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Τη μία στιγμή μπορεί η αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινα, παρακολουθώντας ένα αυτοκίνητο να ισορροπεί σ' ένα τεράστιο γερανό, και την επόμενη στιγμή να κλαις με λυγμούς γιατί γνωρίζεις από κοντά την ιστορία του οδηγού και γιατί αποφάσισε να τεστάρει τα όριά του μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι...», συμπληρώνει.

«Ηθελα εδώ και καιρό να κάνω ένα reality παιχνίδι και έψαχνα το κατάλληλο πρότζεκτ», συνεχίζει η ηθοποιός. «Και το βρήκα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα στη σύγχρονη τηλεόραση που να πλησιάζει αυτό που κάνει το "Hyperdrive". Συνδυάζει την αγάπη μου για τα αυτοκίνητα και την ταχύτητα, με την ανθρωπιά στον τρόπο που παρουσιάζει τους παίκτες».

Το «Hyperdrive» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Αυγούστου. Προσδεθείτε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ