ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η στιγμή που περίμεναν όλοι: Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας

Η στιγμή που περίμεναν όλοι: Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας
Arthur Mola/Invision/AP

Η Σκάρλετ Γιόχανσον επιβεβαίωσε ότι παραμένει η απόλυτη φαντασίωση, όταν εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Marriage Story» στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Η 34χρονη ηθοποιός ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή με το εφαρμοστό, στράπλες φόρεμά της και το σκίσιμο να ξεκινάει από το γοφό. Η Γιόχανσον εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, για την οποία είχε πει ότι ο ρόλος της ήταν «μοιραίος» καθώς υποδύεται μια γυναίκα που περνά την διαδικασία του διαζυγίου. Είναι μια εμπειρία που έχει περάσει κι η ίδια όταν πήρε διαζύγιο από το δεύτερο σύζυγό της, Ρομάν Νταριάκ, το 2017. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για την ταινία, είχε δηλώσει: «Περνούσα κι εγώ ένα διαζύγιο. Και ήταν μοιραίο που η πρόταση για την ταινία ήρθε ακριβώς εκείνη την στιγμή».

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί, η Γιόχανσον, που ετοιμάζεται για τον τρίτο της γάμο, φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της με ένα κατακόκκινο, εφαρμοστό φόρεμα με διακριτικές πούλιες από τον οίκο Celine, που τόνιζε τις καμπύλες της και το οποίο άφηνε εκτεθειμένο το πελώριο τατουάζ που έχει στην πλάτη της, με ένα πρόβατο και λουλούδια.

AP 19241695734161

Arthur Mola/Invision/AP

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ρομάν Νταριάκ ήταν παντρεμένοι από το 2014 μέχρι το 2017 και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 5χρονη Ρόουζ, ενώ η ηθοποιός ήταν νωρίτερα παντρεμένη με το Ράιαν Ρέινολντς από το 2008 έως το 2011. Τώρα, είναι αρραβωνιασμένη με τον σεναριογράφο Κόλιν Τζοστ, με τις φήμες να λένε ότι ετοιμάζεται να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ