ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Η -απογοητευτική- τελευταία σεζόν σαρώνει στις υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ

Game of Thrones: Η -απογοητευτική- τελευταία σεζόν σαρώνει στις υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ
Imdb

Το Game of Thrones τελείωσε πριν λίγους μήνες, απογοητεύοντας χιλιάδες θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και γι αυτό αποτελεί κατά κάποιον τρόπο έκπληξη το γεγονός ότι η τελευταία και πολύ αμφιλεγόμενη σεζόν έχει σαρώσει στις υποψηφιότητες για τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Emmy.

Οι δημιουργοί της πολύ επιτυχημένης παγκοσμίως σειράς Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις μίλησαν για την τελευταία σεζόν της σειράς και τις επικρίσεις που δέχτηκαν για το τέλος που επέλεξαν να δώσουν. Παρά τις αρνητικές κριτικές που πήρε η 8η σεζόν του «Game of Thrones», τελικά η σειρά κατάφερε να κερδίσει περισσότερες υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ είναι υποψήφια και στην κατηγορία καλύτερης δραματικής σειράς. Ταυτόχρονα είναι υποψήφια σε 10 ακόμα κατηγορίες, μία αναγνώριση την οποία ακομα και ο ίδιος ο Βάις χαρακτήρισε ως «έκπληξη».

Όπως είπε: «Δεν ήταν αναμενόμενο κατά τη γνώμη μου, σκέφτηκα ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν αυτή που έφτασε στην κορυφή και ότι θα είχαμε καταλήξει με κάποιες λιγότερες [υποψηφιότητες] στην καλύτερη περίπτωση, για τη σεζόν αυτή». «Χάρηκα πολύ για την ομάδα μας. Κάθε υποψηφιότητα με έκανε να αισθάνομαι πραγματικά περήφανος γι' αυτούς, διότι ξέρω από πρώτο χέρι πόσο σκληρά δούλεψαν», κατέληξε ο Βέις, ο οποίος μαζί με τον Μπένιοφ έκλεισαν προ λίγων εβδομάδων συμφωνία 200 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix και εγκατέλειψαν το ΗΒΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ