Το γύρο του κόσμου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι ο Τζέιμι Σπίαρς, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κακοποίησε το 13 χρονο γιο της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των αγοριών της τραγουδίστριας, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος πήγε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και είπε ότι ο πρώην πεθερός του χτύπησε το 13χρονο γιο του, την ώρα που την επιμέλεια και την ευθύνη των παιδιών είχε η Μπρίτνεϊ.

AP 630245908833

Jordan Strauss/Invision/AP

Aμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, η Σπίαρς πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο δικό τους σπίτι, ενώ αργότερα τα πήρε ο πατέρας του Κέβιν. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες η αστυνομία ερευνά την καταγγελία για την κακοποίηση του 13χρονου από τον παππού του. Η διάσημη τραγουδίστρια και οΚέβιν Φέντερλαϊν παντρεύτηκαν το 2004 και χώρισαν το 2007, ωστόσο στο μικρό διάστημα που έμειναν παντρεμένοι απέκτησαν δυο γιους

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή μια άλλη είδηση η οποία αφορά την κηδεμονία των παιδιών τους. Σύμφωνα με το TMZ, o Φέντερλαϊν θα έχει πλέον τα παιδιά το 70% του χρόνου τους, ενώ η Μπρίτνεϊ θα βρίσκεται υπό επιτήρηση όταν θα έχει τους δύο γιους τους, το 13χρονο Σον και το 12χρονο Τζέιντεν.

Διαβάστε επίσης