ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ανησυχητική εξομολόγηση της Κάια Γκέρμπερ: «Νιώθω και ζω σαν 70χρονη»

Η ανησυχητική εξομολόγηση της Κάια Γκέρμπερ: «Νιώθω και ζω σαν 70χρονη»
AP Photo/Richard Drew

Η Κάια Γκέρμπερ ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στα 10 της χρόνια και έως τα 17 κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού μητέρα της είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών, η Σίντι Κρόφορντ

Με αφορμή την ενηλικίωσή της, καθώς μόλις έκλεισε τα 18 της χρόνια, η Κάια Γκέρμπερ μίλησε και φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue, όπου εξομολογήθηκε ότι νιώθει και ζει σαν 70χρονη.

«Όταν δουλεύω δεν έχω την ενέργεια ούτε να φλερτάρω με κάποιον. Λυπάμαι, απλώς δεν μπορώ. Αλλά δεν χάνω την ελπίδα για παντοτινή αγάπη. Έχω ένα τάβλι σπίτι μου και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ένα κορίτσι. Όταν είμαι σπίτι ζω σαν να είμαι 70 χρονών. Είμαι μια γριά ψυχή».

https://www.instagram.com/p/B178fdkDmai

Η νεαρή με την πολλά υποσχόμενη καριέρα στο μόντελινγκ, έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της στην παγκόσμια μόδα, έχει συνεργαστεί ήδη με τους πιο διάσημους σχεδιαστές στον πλανήτη, έχει ακόμα και δική της σειρά ρούχων. Τι εξέλιξη μπορεί να έχει όλο αυτό για τη συνέχεια; Μια εντυπωσιακή καριέρα και ζωή, αν η ίδια καταφέρει να ισορροπήσει την προσωπική της ζωή με την πολύ απαιτητική δουλειά του μοντέλου και πάψει να νιώθει σαν 70χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ