ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπραντ Πιτ: Η συνομιλία με αστροναύτη στον ISS - «Ποιος είναι καλύτερος, ο Κλούνεϊ ή εγώ;» (vid)

Μπραντ Πιτ: Η συνομιλία με αστροναύτη στον ISS - «Ποιος είναι καλύτερος, ο Κλούνεϊ ή εγώ;» (vid)
Imdb

Αφού υποδύθηκε τον αστροναύτη στη νέα του ταινία, το Ad Astra, ο Μπραντ Πιτ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν πραγματικό και όχι κινηματογραφικό αστροναύτη, ο οποίος βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Ο Πιτ πήγε στην έδρα της NASA, από όπου συνομίλησε με τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χέιγκ για 20 λεπτά. Ολο αυτό έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Ad Astra», στην οποία ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που συμμετέχει σε επικίνδυνη αποστολή, στα όρια του ηλιακού συστήματος.

«Εγώ είμαι πιο πειστικός ή ο Κλούνεϊ;»

imgonline com ua twotoone IYAx13CjPykRJL

Oι δύο φίλοι έχουν παίξει το ρόλο του αστροναύτη, ο μεν Πιτ στο Ad Astra (επάνω), ο δε Κλούνεϊ στο Gravity. (@IMDB)

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από τον Χέιγκ να του πει ποιος είναι καλύτερος στον ρόλο του αστροναύτη, ο ίδιος ή ο φίλος του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που είχε επίσης βρεθεί στο κινηματογραφικό διάστημα, παίζοντας στην ταινία «Gravity». «Με βάση τις γνώσεις σου, ποιος ήταν πιο πειστικός, ο Κλούνεϊ ή ο Πιτ;», ρώτησε τον αστροναύτη, ο οποίος γέλασε και του είπε: «Εσύ ήσουν, απολύτως!».

Ο Πιτ συζήτησε με τον αστροναύτη και για τις επιπτώσεις που έχει η ζωή σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. «Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου. Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο», είπε ο Χέιγκ. «Είναι απίστευτο!», ήταν η αντίδραση του Πιτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ