ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Marianne: Αυτή η σειρά του Netflix είναι τόσο τρομακτική που δεν πρέπει να τη δείτε μόνοι

Marianne: Αυτή η σειρά του Netflix είναι τόσο τρομακτική που δεν πρέπει να τη δείτε μόνοι

«Επιστρέφοντας στη γενέτειρά της, μια διάσημη συγγραφέας ιστοριών τρόμου ανακαλύπτει ότι το εφιαλτικό πνεύμα των ονείρων της καταδυναστεύει τον πραγματικό κόσμο». Αυτή είναι η περιγραφή που δίνει το Netflix για τη γαλλική του σειρά Marianne, η οποία υπόσχεται αληθινό τρόμο.

Η σειρά Marianne που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή και 13, εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας, το Ελντέν η οποία βιώνει τρομακτικά γεγονότα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από την εκκεντρική συγγραφέα μπεστ σέλερ τρόμου Εμά Λαρσιμόν η οποία στο απόγειο της καριέρας της αποφασίζει ότι θα σταματήσει να γράφει.

Ωστόσο, η επίσκεψη μιας παλιάς της φίλης την αναγκάζει να γυρίσει πίσω στη γενέτειρά της. Και εκεί ξεκινούν όλα.

Η σειρά δίνει περισσότερη έμφαση στο συναίσθημα και το κλίμα και όχι τόσο στα jump scares (σσ. τα οποία ωστόσο υπάρχουν).

Η Marianne έχει πολλά θρησκευτικά στοιχεία και αυτό που μπορεί να υποσχεθεί είναι τρόμος και οι χρήστες των social media το επιβεβαιώνουν:

Η σειρά των 8 επεισοδίων έχει βαθμολογία 7,3 στα 10 στο IMDb και το Netflix σας συμβουλεύει να τη δείτε με παρέα και έχοντας κλειδώσει την πόρτα.

Παρά την επιτυχία της, κάποια είναι διχασμένοι με το τέλος, ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί 2η σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ