ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Ο Γουίλ Σμιθ είναι κρυφός ομοφυλόφιλος». Η οικογένεια των Σμιθ δέχεται επιθέσεις

«Ο Γουίλ Σμιθ είναι κρυφός ομοφυλόφιλος». Η οικογένεια των Σμιθ δέχεται επιθέσεις
Photo by Jason Kempin/Getty Images for The Clara Lionel Foundation/ Ideal Images

Όταν η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποφάσισε να αναρτήσει στην προσωπική της σελίδα την οικογενειακή απόφαση τους να μποϊκοτάρουν τα πολύ λευκά Oscars άνοιξε τον ασκό του του Αιόλου.

We must stand in our power.

Posted by Jada Pinkett Smith on Monday, January 18, 2016


Από τη μία η διεμφυλική transgender ηθοποιός και ακτιβίστρια Aλέξις Αρκέτ, αδελφή της Πατρίσια και Ροζάνα Αρκέτ, έκανε ολομέτωπη επίθεση για την υποκρισία τους μιλώντας για τον λευκό γάμο τους και το ψέμα που με μαεστρία κρύβουν εδώ και 20 χρόνια έγγαμου βίου.

“Όταν η Tζέιντα ομολογήσει ότι είναι ομοφυλόφιλη και ο μουσάτος άντρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος ‘διαλύθηκε’ όταν τον έπιασε να ικανοποιεί ερωτικά τον sugar daddy του Benny Medina τότε θα δώσω σημασία σε όσα λένε” έγραψε η Αλέξις στο Facebook.

alexis

Σήμερα η ανάρτηση της έχει διαγραφεί.

Η επίθεση συνεχίζεται

Από την άλλη, η γυναίκα που εργάστηκε δίπλα από τον Σμιθ όταν έχτιζε τον μύθο του ως Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ, η Janet Hubert και τηλεοπτική του θεία Βιβ, έδωσε τη δική της απάντηση στην οικογένεια των Σμιθ για την στάση τους απέναντι στα #OscarsSoWhite. Αναφερόμενη στην Τζέιντα Πίνκετ ως “Μiss Thing” ξεκινάει με μια απορία:

“O άντρας σου δεν έχει στόμα να μιλήσει για τον εαυτό του; Το βρίσκω ειρωνικό να μιλάει για μποϊκοτάζ κάποιος που έχει βγάλει εκατομμύρια δολάρια εξυπηρετώντας τα συμφέροντας όλων αυτών που θέλει τώρα να σαμποτάρει απλά επειδή δεν κέρδισε μια υποψηφιότητα, απλά επειδή δεν κέρδισε. Δεν πάει έτσι μωρό μου” σχολιάζει στην ανάρτηση της.

“Δεν είστε οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα. Συνέλθετε. Έχετε μια τεράστια εταιρία παραγωγής δική σας και το μόνο που κάνετε είναι να χρηματοδοτείται τους εαυτούς και τους φίλους σας. Εσείς οι ίδιοι είστε το Χόλιγουντ, είστε μέρος του συστήματος που είναι άδικο σε άλλους συναδέλφους. Να είστε αληθινοί”.

Tέλος η Hubert μοιράζεται με όλους την απάντηση που της έδωσε ο Γουίλ Σμιθ, όταν τον πλησίασε και του πρότεινε να ζητήσουν από κοινού αύξηση στους μισθούς όλου του cast όπως συνηθίζεται από πολλές άλλες ομάδες ηθοποιών σε κωμικές σειρές.

To the Smiths!

Posted by Janet Hubert on Monday, January 18, 2016


"Μου απάντησες 'τα δικά μου, δικά μου. Τα δικά σου, δικά σου’. Ξέρεις” συνέχισε απευθυνόμενη στην Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ “κάποιοι από εμάς έχουμε υποθήκες να πληρώσουμε, έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από τα Oscars”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ