ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντένις Ρόντμαν: «Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατομμύρια για να την αφήσω έγκυο»

Ντένις Ρόντμαν: «Η Μαντόνα μου έδινε 20 εκατομμύρια για να την αφήσω έγκυο»
AP Photo/Beth A. Keiser/AP Photo/Mario Suriani

Το 1993, ο τότε διάσημος και πάντα εκκεντρικός μπασκετμπολίστας Ντένις Ρόντμαν είχε σχέση με τη Μαντόνα. Τώρα, ισχυρίζεται ότι η «βασίλισσα της ποπ» του πρόσφερε 20 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να την αφήσει έγκυο

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Breakfast Club», ο 59χρονος πλέον, πρώην άσος του NBA, η ζωή του οποίου έγινε πρόσφατα ντοκιμαντέρ, υποστήριξε ότι η Μαντόνα του είχε υποσχεθεί ότι θα έπαιρνε το ποσό μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Όπως είπε ο Ρόντμαν, βρισκόταν σε καζίνο του Λας Βέγκας, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη Μαντόνα. «Μου είπε “Ντένις, ξέρεις έχω ωορρηξία”. Της λέω “Τι είναι αυτό;”. Προσπαθούσα, ξέρετε, να τη ρίξω τότε στο κρεβάτι...».

Στη συνέχεια η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται να έστειλε ένα τζετ για να τον παραλάβει, ώστε να μπορέσουν να κάνουν σεξ και αμέσως μετά ο Ρόντμαν επέστρεψε στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει να παίζει.

https://www.instagram.com/p/Bs1j2wjHFaE

Οι δυο τους τελικά δεν απέκτησαν παιδί, αλλά ο Ρόντμαν πιστεύει, όπως είπε στην εκπομπή, ότι ίσως δεν είναι ο μοναδικός στον οποίο η Μαντόνα έκανε μια τέτοια πρόταση. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι η 22χρονη σήμερα κόρη τής Μαντόνα, Λούρδη, μπορεί να είναι ο καρπός μιας ανάλογης συμφωνίας που έκανε η τραγουδίστρια με τον τότε γυμναστή της Κάρλος Λεόν.

Απλώς αυτός απεδείχθη πιο γόνιμος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ