ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σον Μπιν: Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones... βαρέθηκε να πεθαίνει στις ταινίες του

Σον Μπιν: Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones... βαρέθηκε να πεθαίνει στις ταινίες του
Facebook

Μετά από 23 κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς θανάτους -οι περισσότεροι βίαιοι- ο Σον Μπιν, ο αγαπημένος «Νεντ Σταρκ» του Game of Thrones, απλώς βαρέθηκε να πεθαίνει και πλέον απορρίπτει τους ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας του καταλήγει νεκρός.

Νεντ Σταρκ, στο Game of Thrones: Νεκρός. Μπόρομιρ, στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»: Νεκρός. Άλεκ, στο «GoldenEye»: Νεκρός. Και η λίστα συνεχίζεται, καθώς ο, συμπαθέστατος κατά τα άλλα, Σον Μπιν δεν έχει καλό τέλος στα περισσότερα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ που έχει αναλάβει.

Μετά από 23 θανάτους, ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία και λέει ότι δεν πρόκειται να πάρει άλλους ρόλους στους οποίους ο χαρακτήρας του θα πεθάνει. Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα The Sun, ο 60χρονος ηθοποιός λέει ότι ήδη έχει απορρίψει ρόλους γι αυτό το λόγο.

Ned Stark

Ο θάνατος του Νεντ Σταρκ ήρθε νωρίς στο Game of Thrones και με πολύ βίαιο τρόπο. (@IMDB)

«Πήγα σε μια συνέντευξη και μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν. Απάντησα όχι, αποκλείεται. Και μού είπαν ‘εντάξει, τότε μπορούμε να σε τραυματίσουμε τουλάχιστον πολύ σοβαρά;’ Και λέω «ναι, κάντε ότι θέλετε, αρκεί να μείνω ζωντανός μέχρι το τέλος’», είπε ο ηθοποιός.

«Έχω παίξει πολλούς κακούς, ήταν υπέροχοι ρόλοι αλλά δεν με γέμιζαν και στο τέλος όλοι πέθαναν», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

EFG34yQXkAAdxpF

@Twitter

Οι φαν του ηθοποιού φαίνεται ότι έχουν ακριβώς το ίδιο συναίσθημα και γι αυτό ξεκίνησαν τη διαδικτυακή καμπάνια #dontkillseanbean. Μην σκοτώνετε το Σον Μπιν…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ