ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βραβεία Emmy 2019: Γιατί έσκασε στα γέλια το κοινό με την Κιμ Καρντάσιαν και την Κένταλ Τζένερ

Βραβεία Emmy 2019: Γιατί έσκασε στα γέλια το κοινό με την Κιμ Καρντάσιαν και την Κένταλ Τζένερ
Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν και η ετεροθαλής αδελφή της, Κάιλι Τζένερ, ανέβηκαν στη σκηνή των βραβείων Emmy, πολλοί σχολίασαν την εμφάνισή τους. Η πανύψηλη Κένταλ επισκίασε την Κιμ, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που το κοινό ξέσπασε σε γέλια. Αυτό συνέβη όταν η Κιμ Καρντάσιαν είπε κάτι στα σοβαρά... 

Τα φετινά βραβεία Emmy τα είχαν όλα: αγωνία, ενθουσιασμό, χαρά, δάκρυα και γέλιο. Όταν η Κιμ Καρντάσιαν και η Κένταλ Τζένερ ανέβηκαν στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους, περιμένοντας την ανακοίνωση του βραβείου Emmy για το καλύτερο ριάλιτι σόου.

Η Κιμ και η Κένταλ πλησίασαν το μικρόφωνο υπό τους ήχους του We are Family των Sister Sledge, ενώ ακουγόταν ο στίχος «Είμαστε μία οικογένεια, έχω όλες τις αδελφές μου μαζί μου». Η μουσική χαμήλωσε και η Κιμ άρχισε να διαβάζει το προβαρισμένο κείμενο: «Η οικογένειά μας ξέρει από "πρώτο χέρι" πόσο συναρπαστική μπορεί να γίνει η τηλεόραση από αληθινούς ανθρώπους που είναι απλώς ο εαυτός τους».

AP 19266081794346

@Phil McCarten/Invision for the Television Academy/AP Images

Η ατάκα είχε σαν αποτέλεσμα ένα σχόλιο από την πλατεία, και αμέσως ένα μεγάλο μέρος του κοινού ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια. Εμφανώς αμήχανη, η Κένταλ Τζένερ έκανε τα πράγματα ακομα χειρότερα συμπληρώνοντας: «Που λένε τις ιστορίες τους χωρίς φίλτρα και χωρίς σενάριο».

Τότε το γέλιο των θεατών ήχησε ακόμα πιο δυνατά. Όπως ήταν φυσικό, το στιγμιότυπο σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media και ιδιαίτερα στο Twitter.

Το επίμαχο στιγμιότυπο απαθανατίστηκε με κινητό, από κάποιον που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό και φυσικά έγινε viral:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ