ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει ότι βιάστηκε στα 15 – Η μητέρα της τη «νοίκιασε» σε άνδρα

Η Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει ότι βιάστηκε στα 15 – Η μητέρα της τη «νοίκιασε» σε άνδρα
Evan Agostini/Invision/AP

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ, στην επικείμενη αυτοβιογραφία της «Inside Out». Μετά τις σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή με τον Άστον Κούτσερ, η ηθοποιός βουτάει ακόμα πιό βαθειά και θυμάται πώς η μητέρα της πήρε 500 δολάρια από έναν άντρα, όταν η Ντέμι ήταν μόλις 15 ετών, προκειμένου εκείνος να τη βιάσει.  

Η Μουρ περιέγραψε τον βιασμό που έζησε σε ηλικία 15 χρονών, αποκαλύπτοντας ότιο βιαστής της πλήρωσε την αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί της. Η αποκάλυψη περιλαμβάνεται στην αυτοβιογραφία της διάσημης ηθοποιού με τίτλο «Inside Out», ένα απόσπασμα της οποίας διάβασε η δημοσιογράφος Νταϊάν Σόγιερ στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η Ντέμι Μουρ στην εκπομπή Good Morning America του ABC: «Την έπαιρνε η μητέρα της σε μπαρ για να την προσέξουν οι άνδρες. Είναι 15 ετών όταν ένα βράδυ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει στο διαμέρισμα τη μητέρα της κι έναν γνωστό τους με το κλειδί στο χέρι. Η [Μουρ] γράφει: “ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία”».

Αυτό που σοκάρει ακόμα περισσότερο είναι η αποκάλυψή της ότιο βιαστής της μόλις τελείωσε την πράξη του, τη ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που σε πούλησε η μάνα σου για 500 δολάρια;».

Η δημοσιογράφος ρώτησε την Μουρ αν πίστεψε τον βιαστή της, ότι πλήρωσε τη μητέρα της για να κάνει σεξ μαζί της. «Βαθιά μέσα στην καρδιά μου πιστεύω ότι όχι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια τέτοια συναλλαγή, αλλά τον διευκόλυνε να με πλησιάσει, με εξέθεσε σε μεγάλο κίνδυνο», απάντησε.

Οι γονείς της Ντέμι Μουρ ήταν αλκοολικοί και συχνά μετακόμιζαν από τη μία Πολιτεία στην άλλη. Όπως λέει στην αυτοβιογραφία της για το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της: «Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι χρησιμοποίησα τα δάκτυλά μου, τα δάκτυλα ενός μικρού παιδιού προσπαθώντας να βγάλω από το στόμα της μητέρας μου τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοικτό και μου έλεγε τι να κάνω. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει»...

Όπως είπε η Μουρ, η μητέρα της την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ για να τραβάει την προσοχή των αντρών. Ως παιδί, προσπαθούσε να την βοηθήσει να βγει από όλο αυτό και να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς. Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Νέο Μεξικό, αλλά ο βιολογικός της πατέρας άφησε τη μητέρα της πριν γεννηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ