ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Φοξ: «Αισθανόμουν σαν σεξουαλικό αντικείμενο – Κατέρρευσα ψυχολογικά»

Μέγκαν Φοξ: «Αισθανόμουν σαν σεξουαλικό αντικείμενο – Κατέρρευσα ψυχολογικά»
AP Photo/Michael Sohn

Η Μέγκαν Φοξ απέχει εδώ και αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την επιτυχία που είχε η συμμετοχή της στην ταινία «Transformers» αλλά και «Jennifer’s Body». Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προβολή της ταινίας «Jennifer’s Body» και με αφορμή αυτή την επέτειο η ηθοποιός αποκάλυψε την ψυχολογική πίεση που της είχε ασκηθεί από τα ΜΜΕ, καθώς αντιμετωπίστηκε σαν σεξουαλικό αντικείμενο.

«Συνέβαιναν τόσα πολλά με εμένα εκείνη την περίοδο που το ότι η ταινία δεν πήγε καλά ήταν από τα πράγματα που με ένοιαζαν λιγότερο. Είχα μία αρκετά «τεταμένη» σχέση με το κοινό και με τα media και με τους δημοσιογράφους και πάλευα τόσο πολύ εκείνη την εποχή γενικά, η αποτυχία της ταινίας ήταν απλά κάτι που συμπλήρωνε την όλη κατάσταση».

Η Φοξ μίλησε για τη σεξουαλική αντικειμενοποίηση που υπέστη η οποία την οδήγησε σε ψυχολογική κατάρρευση.

«Δεν ήθελα να με βλέπουν, δεν ήθελα να βγαίνω φωτογραφίες, να είμαι σε κάποιο περιοδικό, να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, δεν ήθελα να εμφανίζομαι καθόλου δημόσια γιατί είχα το φόβο, και τη σιγουριά ότι θα με κοροϊδέψουν ή ότι κάποιος θα μου φωνάξει απλά επειδή έχω βγει έξω. Ήταν μία πολύ σκοτεινή περίοδος της ζωής μου», λέει.

Κάτι ακόμα που αποκάλυψε η ηθοποιός είναι το ότι είχε μιλήσει για την σεξουαλική αντικειμενοποίησή της πριν το #MeToo κίνημα και οι άνθρωποι, όπως δήλωσε, δεν την πήραν στα σοβαρά πιστεύοντας ότι «έχει κάνει κάτι για να το αξίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ