ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συνελήφθη θαυμαστής της Μάιλι Σάιρους ο οποίος ήθελε να «την αφήσει έγκυο»

Συνελήφθη θαυμαστής της Μάιλι Σάιρους ο οποίος ήθελε να «την αφήσει έγκυο»
Joel C Ryan/Invision/AP

Ένας θαυμαστής της Μάιλι Σάιρους συνελήφθη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας. Οι άντρες της προσωπικής ασφάλειας της τραγουδίστριας ήδη αναζητούσαν τον 42χρονο Ντέιβιντ Ράμζεϊ, μετά από μια σειρά ανησυχητικών tweets τα οποία της απηύθυνε τους τελευταίους μήνες.

Στα άπειρα tweets του, που στην πραγματικότητα ήταν προσωπικά μηνύματα προς την τραγουδίστρια, ο Ράμζεϊ έλεγε στην Σάιρους ότι θέλει να «κάνουν πάρτι με τον 2pac, τον Πρινς, το Μάικλ Τζάκσον και όλους εκείνους που έχουμε χάσει» και στο τελευταίο τής έδινε οδηγίες που να τον βρει μετά τη συγκεκριμένη συναυλία. Ο Ράμζεϊ εντοπίστηκε μέσα στο συναυλιακό χώρο, καθώς στο προσωπικό είχαν μοιραστεί φωτογραφίες του.

NINTCHDBPICT000524990671

Ο Ράμζεϊ, που κατηγορείται για απειλές κατά της τραγουδίστριας, κρατείται ακόμα (@LVMPD)

«Είναι η αποστολή της ζωής μου να αφήσω τη Μάιλι έγκυο», είπε στους σωματοφύλακες της Μάιλι που τον κράτησαν έως ότου έρθει η αστυνομία. Τελικά ο Ράμζεϊ συνελήφθη με την κατηγορία των απειλών και κρατείται ακόμα.

Επί μήνες έγραφε tweets σαν να μιλούσε μέσα από αυτά προσωπικά στην τραγουδίστρια. «Είναι χάλια να περιμένω. Είμαι μόνος μου σχεδόν από τότε που ανέβηκε ο Τραμπ στην εξουσία και είναι χάλια να είσαι μόνος σου», έγραψε τον Ιούλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ