ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η συνέντευξη που θα 'θελε να ξεχάσει - «Θάβει» Μαντόνα, Πάλτροου και Ντιάζ

Τζένιφερ Λόπεζ: Η συνέντευξη που θα 'θελε να ξεχάσει - «Θάβει» Μαντόνα, Πάλτροου και Ντιάζ
AP Photo/Luca Bruno

Τα γραπτά μένουν, έλεγαν οι σοφοί Λατίνοι και παρότι... Λατίνα η ίδια, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν το έλαβε υπ' όψιν της. Ένας χρήστης του Twitter, λοιπόν, ξέθαψε μια παλιά της συνέντευξη, στο Movieline, την οποία η σταρ μάλλον θα ήθελε να μην έχει δώσει ποτέ, καθώς σε αυτήν ξεκινάει με τη φράση «είμαι η καλύτερη» και συνεχίζει θάβοντας όλες τις συναδέλφους της... 

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην επίδειξη της Ντονατέλα Βερσάτσε, η Τζένιφερ Λόπεζ γίνεται και πάλι viral. Μία συνέντευξη από τα παλιά είδε ξανά το φως της δημοσιότητας, αφότου ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε αποσπάσματά της την προηγούμενη εβδομάδα, με αφορμή την ερμηνεία της στην ταινία «Hustlers».

Η συνέντευξη, την οποία συζητούν οι πάντες, είχε δημοσιευθεί στο Movieline και σε αυτήν η Λόπεζ μιλά με απίστευτη υπεροψία για τον εαυτό της και πολύ απαξιωτικά για άλλες ηθοποιούς που έκαναν καριέρα εκείνη την εποχή, όπως τη Γκουίνεθ Πάλτροου, την Κάμερον Ντιάζ, αλλά και τη Μαντόνα.

«Σε τι έχει παίξει η Πάλτροου;»

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλώντας για τη Γκουίνεθ Πάλτροου είχε πει: «Πείτε μου, σε τι έχει παίξει; Το ορκίζομαι, δε θυμάμαι τίποτα στο οποίο έχει παίξει. Κάποιοι άνθρωποι αποκτούν φήμη μέσω της επαφής και μόνο. Έχω ακούσει περισσότερα για εκείνη και το Μπραντ Πιτ από όσα έχω ακούσει για τη δουλειά της». (Ένα χρόνο αργότερα, η Πάλτροου βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στον Ερωτευμένος Σέξπιρ).

AP 19266138365596

@Chris Pizzello/Invision/AP

«Η Ντιάζ; Ένα τυχερό μοντέλο»

Στο στόχαστρό της βρέθηκε και η Κάμερον Ντιάζ, στην οποία είχε αναφερθεί, λέγοντας: «Ένα τυχερό μοντέλο που της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εύχομαι απλώς να τις είχε αξιοποιήσει καλύτερα. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολύ ωραία παρουσία πάντως, και όταν την είδα στο Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου σκέφτηκα ότι όταν την σκηνοθετούν μπορεί να είναι καλή».

AP 45462936865

@Evan Agostini/Invision/AP

«Η Μαντόνα δεν μπορεί να παίξει»

Τότε η J.Lo δεν είχε αφήσει ασχολίαστη και τη Μαντόνα, για την οποία είχε δηλώσει: «Τη θεωρώ εξαιρετική performer; Ναι. Τη θεωρώ εξαιρετική ηθοποιό; Όχι. Η υποκριτική είναι αυτό που κάνω, οπότε είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους όταν λένε "Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό - μπορώ να παίξω". Σκέφτομαι "Έι, μην μπαίνεις στα χωράφια μου».

AP 19125126503024 1 1

@Evan Agostini/Invision/AP

ΔΗΜΟΦΙΛΗ